Bavaria BCS 64/1 Daire Testere en iyi fiyat ennalbur'da!

BAVARIA DAİRE TESTERE

Bir önceki yazımızda bahsetmiş olduğumuz dekupaj testere markası Bavaria ile devam ediyoruz. Okumayanlar için bu markayı kısaca tanıtarak devam edeceğiz. İntratek firmasının ithal ettiği markalar arasında yer alan Bavaria marka elektrikli el aletleri bir çok kategoride ürün bulunmaktadır. Şimdi sizlere Bavaria BCS 64/1 daire testere tanıtacağız.

Bavaria BCS 64/1 daire testere özelikleri nelerdir?

Bavaria Daire testereler
Bavaria teknik olarak siz kullanıcılara pratik çözümler sunan ürünler üretmeye devam ediyor. En yeni modellerinden biri olan BCS 64/1 daire testere ile bu kolaylığı sizlere yansıtmış olduğunu görüyoruz. Bir çok eski modelde derinlik ayarının ve testere tablası ayarının anahtar ile yapıldığını biliyor olmalısınız. Bavaria BCS 64/1 daire testere modelinde anahtarsız kesme derinliği ayarı ve anahtarsız testere tablası ayarı yapılabilmektedir. Çinko kaplama tabanı, paralellik mesnedi bulunan ürünün paketi içerisinde bıçak değişim anahtarı çıkmaktadır. Çalışma sırasında oluşacak talaşın çekimi için emme adaptörü de bulunan ürüne elektrik süpürgesi bağlanarak emme işini yaptırabilirsiniz. 230V 50 Hz güç voltajı ile 1200 watt güç üretimi sağlanmaktadır. Boşta devir hızı 4500 dakikada devridir. 45 derece sağ sol yatma açısı ile açılı kesim yapılabilmektedir. 45 derece kesme derinliği 44 mm 90 derece dik kesme derinliği ise 65 mm'dir. 24 diş Ø185 x Ø30 x 2.3 mm testere bıçağı kullanılabilir.

Daire Testere kullanım talimatları nedir?

  • Daire testere ile kesim yapılacak olan malzemenin niteliğine göre testere bıçağı değiştirilmelidir.
  • Yeni almış olduğunuz makine ile birlikte gelen kullanma talimatlarını mutlaka okuyunuz.
  • Testere bıçağını değiştirmeden önce mutlaka elektrik bağlantısını kesiniz.
  • Testere bıçak değişimi yapıldığında testere bıçağının tam takılı olduğundan emin olunuz.
  • Kesilecek malzemenin kesime uygun bir zeminde yapılması gerekmektedir. Gerekli görülür ile ikinci bir kişiden yardım alınız ya da sabitleme aparatları ile malzemeyi sabitleyiniz.
  • Kesim sırasında kesilen kısmın altının boşlukta olmasına dikkat ediniz. Testere bıçağının boşluk içerisinde gidip gelmesi gerektiğini unutmayınız.
  • Kesime başlamadan önce elektrik bağlantısını sağlayınız. Kesilecek yüzeyi hazırlayınız. İş güvenliği ekipmanlarını mutlaka kullanınız.
  • İşlem bittikten sonra daire testere çocukların ulaşamayacakları bir yerde saklayınız.
Bavaria BCS 64/1 Daire Testere en uygun fiyatlar ile sizlere sunan Ennalbur Yapım Market Hırdavat firmasına 0 850 304 1693 destek hattını arayıp ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Ayrıca Ennalbur e-ticaret sitesi üzerinden satın alabilir. Gittigidiyor, N11 mağazaları üzerinden satın alabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız