Avadanlık nedir? Nerelerde kullanılır?

Avadanlık nedir yazımız ile karşınızdayız. Bu kelimenin anlamını ve kullanım alanlarını şimdi sizler ile paylaşacağız. Ele alacağımız alan olarak inşaat sektörü düyebiliriz.
avadanlık çeşitleri
Avadanlık kelime anlamı olarak bir çok anlama gelmektedir. Bir çok alanda daha doğrusu sektörde kullanılan bu kelimeyi biz size inşaat alanı için açıklamaya çalışacağız. Bir işi yapabilmek, bir aracı onarmak amacı ile kullanılan el aletleri takımı anlamına gelmektedir. Bizim size sunacağımız bu el aletlerinin düzenlenmesi, parçaların toplu ve düzenli durmasını sağlayan ve ayrıca bu parçaların gruplandırılarak ayrılmasını sağlayan farklı boyutlarda ve çeşitlerde olan bir bakıma organizerdir.
Malzemelerin toplu ve düzenli bir şekilde stoklanması ve sergilenmesi için kullanılan düzenleme kutularıda denilebilir. Yapı market alanında küçük malzemelerin grupsal olarak satışa sunulması için kullanılan ürünlerde denilir. 



AVADANLIK NEREDEN ALINABİLİR?

 
Bu resimde görmüş olduğunuz avadanlık çeşitlerinden raflı olanlarıdır. Avadanlık çeşitleri arasında çekmeceli avadanlıklar, raf avadanlıklar, duvar tipi avadanlıklar, masa üstü avadanlıklar, tekerli avadanlıklar, dönerli avadanlıklar bulunmaktadır. Yapı marketlerde kullanılan avadanlık modelleri dönerli, tekerli, raf avadanlıklardır. Endüstriyel olarak ekseriyetle dolap olarak kullanılan avadanlıklar tercih edilmektedir.


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız