Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi önerimiz.


Bosch GDS 10.8V EC akülü darbeli vidalama

Bosch GDS 10.8V EC 

akülü darbeli vidalama

Farklı marka ve modeller de piyasada bulabileceğiniz bir çok darbeli vidalama bulunmaktadır. Fonksiyonlarına göre bu darbeli vidalama makineleri kullanım alanlarında tercih edilirken dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer almaktadır.
Kalite denildiğinde akla gelen markaların en başında Bosch gelmektedir. Size bu yazımıda önereceğimiz GDS ve GDR serisi iki farklı akülü darbeli vidalama makinalarını anlatacağız. Genel özelliklerinden ve teknik özelliklerinden bahsedeceğiz.

 

 

 

Neden Bosch GDS 10.8V EC ya da

GDR 10,8 V-EC akülü darbeli vidalama tercih etmelisiniz?


Bosch GDS 10,80 V EC




 Her iki ürünü ele alarak devam edelim. GDS 10,8 V EC de ve GDR 10,8 V EC modellerinde Entegre edilmiş olan LED ışığı ile karanlık yerlerde dahi rahat çalışma imkanı sunmaktadır. Her iki modelde Kömürsüz olarak üretilmiş olan modeller arasında en yenisi olan GDS ve GDR serisi kömürlü modellere kıyasla daha uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır.





Bosch GDR 10,8 V EC
Arttırılmış güç ise kullanılan aküye göre farklılık göstermektedir. İdeal güce bu ürün ile sahip olacağınıda belirtmek isteriz. Kompak yapısı ile baş üstü çalışmalarda dahi kullanım rahatlığı sağlamaktadır. EC motor ve optimum darbe mekanizma teknolojisi en uzun kullanım imkanı sunduğunu da belirtmek isteriz. 2 kademeli hassasiyet bulunan akülü darbeli vidalama makinasında 1. kademede hassas vidalama yapılırken 2. kademede en yüksek tork değeri 115 nm olarak size sunmaktadır. Üzerinde bulunan 2.5 Ah akü ile kullanım süresi arttırılmıştır.
GDR 10,8 V EC HEX9 çok amaçlı matkap ucu takabilme özelliğine sahiptir. EC motor teknolojisi ile desteklenmektedir. GDR serisi tork momenti 110 Nm'dir.

Bosch GDR 10,8 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi tercih edebilirmisiniz?

         1.Teknik Veri olarak Bosch GDS akülü darbeli vidalama özelliklerinden de bahsedeceğiz.


L-Boxx 102, 2 adet 2.5 Ah akü ve Hızlı şarj cihazı ile birlikte gelen paket ile beklemeden rahat bir çalışma ortamı sağlayabilirsiniz. 
  • Boşta devir dakikada 1200 - 2. viteste devir 2600 defadır. 
  • Uzunluğu 54 mm olan ürün ile her ortamda rahat bir çalışma sağlamaktadır. 
  • 2 kademe tork bulunan GDS 10.8 V ec modeli ile hassas ve güç gerektiren işleri yapmanızı sağlamaktadır.
  • Akü gerilimi 10,8 V olarak 3/8 dış dikdörtgen uç girişi bulunamaktadır.

    2. Teknik Veri olarak Bosch GDR akülü darbeli vidalama özellikleri ise ;

  • Akü kapasitesi 2 AH değerindedir 
  • Boşta devir dakikada 1200 - 2. viteste devir 2600 seferdir.
  •  2 kademe tork bulunan GDR 10.8 V ec ile hassas ve güç gerektiren işleri yapmanızı sağlamaktadır.
  •  Akü gerilimi 10,8 V olarak 1/4" uç girişi bulunamaktadır.

 Bosch GDS ve GDR serisi Akülü Vidalama nereden alabilirim?

Yerel yapı marketlerden zor da olsa bulabileceğiniz bir üründür. Benzer ürünlerden farklı olan özelliklere sahip olan bir model olduğu için asatın alırken özelliklerine dikkat etmenizi öneririz. Ayrıca online satış yapan firmalardan da temin edebilirsiniz. Fiyat farkları yine ek olarak gelen ürünler de yaşanan farklılıklardan dolayı yaşanmaktadır. L-Boxx ya da 2 adet 2.5 Ah akü olmayabilir. Yine online satın alırken teslimat kurallarına da dikkat ediniz. Tavsiye edeceğimiz ennalbur. Com yapımarket destek hattını aramanız ve daha fazla bilgi almanız olacaktır.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız