Bosch Uneo Maxx Akülü Kırıcı Delici alırken nelere dikkat edilir.

Kırıcı delici olarak sizlere sunacağımız Bosch markasının akülü modeli olan Uneo Maxx Akülü Kırıcı Delici genel ve teknik özelliklerini ele alarak aklınıza takılacak olan sorulara yanıt vereceğimiz yazımıza başlıyoruz.

Bir kırıcı delici ihtiyacınız olduğunu düşünerek sizlere sunacağımız bu ürünün yeterli olup olmayacağına karar verebileceksiniz. Kırma ve delme donksiyonunun bir arada sunulduğu Bosch Uneo Maxx akülü kırıcı delici avantajlarını maddeler halinde ele alacağız.

KIRICI DELİCİ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ 

Bir kırıcı delici alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor ile devam edelim. 

Alacağınız kırıcı delici ne amaç ile aldığınızı düşünün ve hangi makinenin ihtiyaçlarınızı karşılayacağına karar veriniz. Kullanacağınız alanlar da satın alacağınız kırıcı delici için de büyük önem taşımaktadır. Örnek verecek olursak çalışacağınız alanda elektrik olmadığını düşünürsek ihtiyacınız olan makine mutlak suretle akülü olması gerekir. Kullanım amacı olarak kırıcı ihtiyacınız olursa bu ürün yeterli olacak kapasitede bir ürün olduğunu bilmenizi isteriz. Hangi sıklıkla kullanacağınızı da dikkate almanız gerekiyor ki sürekli ve yoğun bir çalışma için bir kırıcı delici düşünüyorsanız ek olarak bir batarya daha bulundurmanızı öneririz. Bir akü boşaldığında diğer akünün dolum yapılması çalışmanızı bölmeden devam edebilmenizi sağlayacaktır. Bosch uneo maxx ile gelen bir adet 18 volt 2.5 Ah akü ile ortalama yapılacak işin durumuna göre farklılık göstereceğinden ikinci akğyü mutlak bulundurmanız gerektiğini unutmayınız.

BOSCH UNEO MAXX KIRICI DELİCİ

BOSCH UNEO MAXX KIRICI DELİCİ GENEL VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ. BU ÖZELLİKLERİN AVANTAJLARI.

Şimdi, genel özelliklerine bakalım. Pnömatik özelliği ile  Joule vuruş gücüne sahip iyi bir makine sahip olacaksınız. 1,4 kg ağırlığında olmasıda sizlere konforlu ve yorulmadan çalışma imkanı sunacak bir kırıcı delici olduğunu göstermektedir. Kullanılmadığı süre zarfı içerisinde hafıza kaybı olmadığı için mevcut şarjın bırakıldığı gibi kaldığı görülmektedir. Bu sayede daima kullanıma hazır bir kırıcı delici sahip olacaksınız. SDS madren kullanıldığı için hızlı bir çekilde uç değişimi yapıldığı için zamandan da tasarruf ettiğiniz gibi anahtar derdi olmadan hızlı bir değişim imkanı sunulmuştur.Ürün ile birlikte gelen akü diğer bahçe aletlerinde kullanım için uyumlu bir model olmasından dolayı alacağınız diğer aletleri aküsüz olarak satın alabilir satın almada fiyat konusunda kar elde edebilirsiniz.
Bosch uneo Maxx beton delme çapı 10 mm, çelikte delme çapı 8 mm ve ahşapta delme çapı 10 mm olduğu belirtilmiştir. Ürün ile birlikte 18 Volt akü 2,5 ah olarak gelmektedir. Bu akü lityum iyon teknolojisi ile sizlere sunulmaktadır.  Rolanti devir 0 - 900, darbe sayısı 0 - 5000 darbe dakikada yapmaktadır. Matkap üzerinde entegre edilmiş çalışma lambası da bulunmaktadır.

Piyasada bulabileceğiniz Bosch Uneo Maxx Kırıcı Delici akülü  ve aküsüz olarak farklı fiyatlar altında satışa sunulmuştur. Bir Uneo Maxx satın alırken ürün açıklama kısımında bulunan teslimat kapsamını dikkate almanızı öneririz. Dilerseniz konu hakkında daha ayrıntılı bilgi ve fiyat bilgisi alabilmek için ennalbur hırdavat yapı market sitemizi ziyaret ederek, destek hattımızı arayabilir sorularınıza cevap alabilirsiniz. Bosch elektirikli el aletleri, bosch akülü el aletleri, bosch bahçe malzemeleri yine ennalbur yapı market e-ticaret sitemiz üzerinden incleyebilir, en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız