Bosch Çalı Tırpanı özellikleri nelerdir?

Bosch AMW Fs çalı tırpanı
Bahçe işlerinde kulanacağınız makineler arasında yer alan çalı tırpanları hakkında bilgi vermek amacı ile sizlere bu yazımızı sunuyoruz. Farklı marka ve modellerde farklı donksiyonlara sahip olan bu makineler ile ot ve benzeri zararlı bitkilerin temizlenmesi konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.
Farklı markalar altında farklı özelliklere sahip olan bu çalı tırpanları güçleri ve kesme amacı ile kullanılan uçlalrı ile fiyat farklılıkları ile satışa sunulmaktadır. Tavsiye edilen modeller kullanım amaçları ve alanlarına göre de farklılık göstermektedir.

Kısa ve bakım gereken alanlarda zayıf otların kesilerek temizlenmesi için üretilmiş modeller arasında yer alan alman teknolojisi elektrikli çalı tırpanı çalı tırpanları çalı tırpanı ile yazımıza devam edeceğiz.



Bosch AMW Fs çalı tırpanı genel ve teknik özellikleri ile maddeler halinde devam edelim.

Bosch Elektrikli çalı tırpanı genel özellikleri arasında güvenli bir çalışma sağlayan 3 bıçaklı tırpan bıçağı çıkmaktadır. Bu metal bıçak ile kısa ve güçsüz otların kısaltıalrak kesilmesi sağlanmaktadır.

Kesme ucu ek bir alet kullanılmadan değişimi yapılabilmektedir.

Bu çalı tırpanı için kullanılan uzatma aparatı diğer bosch ürünlerine uyumlu olarak tasarlanmasından dolayı avantaj sağlamaktadır.

Ergonomik yapısı ile AMW 10 kolayça yönlendirilebilir ve kesme işlemi rahat bir biçimde yapılabilmektedir. Yumuşak bir tutuş için kullanılan tutamak ellerinize zarar vermez. Bu sizin daha rahat bir tutuş sağlamaktadır.

Kesme çapı 23 cm olarak sunulmaktadır. 2.6 kg ağırlığında pratik bir makinedir.

Çalışma sırasından 104,5 dB, boşta çalışma sırasında 84,5 dB gürültü değeri yansıtmaktadır.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız