Bosch Wireless Professional Akü Seti İle birlikte neler gelecek ve nereden alınabilir.

Bosch Starter Set GBA 18 V 2,0 Ah MW-B + GAL 1830 W Wireless Professional Akü Seti ile daha kolay bir kullanım imkanı sunan teknolojiye sahip olabilirsiniz. 

Bosch marka uyumlu modeller ile kullanımı mümkün olan GBA 18 V 2.0 ah akü ile birlikte GAL 1930 W Wireless akü şarj cihazı ile yapabileceksiniz. Bu yazımız ile sizlere gerek video anlatım yaparken teknik ve genel özelliklerine de yazılı olarak değineceğiz.

Ürün teslimat kapsamına şarj cihazı montaj aparatı, GAL 1830 W şarj cihazı ve 1 adet 2.0 ah Li-on Wireless şarj olabilir akü gelmektedir.

Bu tür ürünlerde tek bir akü ile kesintisiz çalışma imkanı bulabileceğinizi belirtmek isteriz. Esnek şarj edilebilir akü ve aynı voltta kullanabileceğiniz tüm makinelere kullanabilirsiniz. Şarj sırasında dolum durumunu görebilmeniz için bosch şarj cihazı üzerinde bulunan LED göstergeler ile görebilmeniz sağlanmıştır. Böylelikle dolum sırasında ne kadar kullanıp kullanmadığınızı da rahatlıkla anlayabilmeniz sağlanmaktadır.
Her zaman kullanıma hazır bir akü ve makineye sahip olabileceğinizi bilmenizi isteriz. Dayanıklı olmasının yanı sıra suya ve tozada mukamet gösterebilmektedir.
Bosch Kablosus Şarj Aleti ile birlikte size gelecek olan akü gerilimi 18 V 2 Ah olarak gelmektedir. Full dolum için 35 dakika gibi bir sürede hızlı bir dolum yapılabilmektedir.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız
7 Ocak 2017 09:53

Kullanıcıları için multi (çoklu el aletleri) açısında oldukça pratik bir kullanım sağlıyor. Eklemiş olduğumuz video ile ne demek sitediğimiz daha iyi anlayabilirsiniz.

Reply
avatar