Bosch Akülü ŞarjlıProfesyonel Delme Vidalama Makinesi matkap tavsiyemiz.

Bosch GSR 10,8 V-EC Professional Akülü Delme Vidalama Makinesi teknik özelliklerine ve genel özelliklerine değineceğiz. Ürün teslimat kapsamına neler giriyor? Hepsi bu yazımız ile sizlere sunuyoruz.

Bosch firmasının üretmiş olduğu GSR serisi akülü delme vidalama makinesi otomatik madranı ile kolay değişim imkanı vermektedir. Vidalama ve delme uçlarını zahmetsizce değiştirebilmeniz için tasarlanmış madreni ile zaman kaybetmeden hızlı uç değişimi gerçekleştirebileceksiniz. Akülü bir model olmasında dolayı her an her yere taşıyarak kullanıma hazır bir el aletine sahip olacaksınız. Ürün üzerinde bulunan entegre LED ile karanlıkta dahi rahatlıkla işlerinizi yapabileceksiniz. Ayrıca ürün akğ üzerinde bulunan gösterge ledleri ile ne kadar enerji kaldığını görebileceksiniz. Bitmeye yaklaştıktan sonra hızlı saş cihazı ile akü dolumunu gerçekleştirebilirsiniz. Üzerinde bulunan madreni kaliteyi size sunan en büyük özellikleri arasında yer alıyor. 2,5 Ah aküsü ile 1000 vidalama yapabildiğinizinde altını çizmek isteriz. 

Bosch Gsr 10,8 V-EC akülü delme vidalama

Bosch GSR 10,8 V-EC akülü delme vidalama ile birlikte paket içerisinde neler çıkıyor?

GSR 10,8 V-EC akülü delme vidalama ile birlikte hızlı şarj işlemi için AL 1130 Cv model şarj cihazı gelmektedir. Ayrıca L-BOXX 102 dayanıklı kutusu ile taşıma zorluğu yaşamayacaksınız. 1 adet kemer klipsi, 1 adet uç tutucu ve 4 adet renkli klips gelecektir. Ürün ile devamlı çalışma amaçlanmasından dolayı paket içerisinden 2 adet 2,5 Ah Lityum iyon akü çıkmaktadır. 

GSR 10,8 V-EC akülü delme vidalama teknik özelliklerine de değinelim. 

  • Sert vidalamalarda en yüksek tork güvü 20 nm olarak sunulmaktadır. Yumuşak vidalamada bu değer 18 nm olarak sunulmuştur. 
    Doşta devir sayısı dakikada 0 - 400 devir olarak gerçekleşmektedir. 
    10 mm madren sabitleme aralığı bulunmaktadır. 
    10,8 V akü gerlimi ile 2 Ah akü ile birlikte ağırlı 0,9 kg 'dır. 
    Akü şarj süresi 45 dakika ortalama olarak bilinmektedir. 
    20 + 1 tork kademesi ile en hassas işlerin ve güç gerektiren işler rahatça yapmanızı sağlamaktadır. 
    Ahşap delme çapı 30 mm, çelik delme çapı 10 mm'dir. Vida çapı 7 mm dir. 



PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız