Bosch 2 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi PSB 18 LI-2 Ergonomic

Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic - 2 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi genel özellikleri ve teknik özelliklerini yazımız ile sizlere aktaracağız. 

Bosch akülü vidalama ve darbeli vidalama makinesi olarak bu yazımızda sizlere PSB 18 Li 2 akülü darbeli matkabı ele alarak özelliklerine ayrıntılı olarak sunacağız. Farklı marka ve modeller de sizlerin ihtiyacınız olan el aletleri arasında yer alan akülü matkaplardan biri olarak bosch markası ile devam edelim. 

Delme ve vidalama işlerinizde kullanabileceğiniz bu ürün ile darbeli delme işlerinizi de rahatlıkla yapabilirsiniz. 2 akülü darbeli matkap olarak sizlere tavsiye edeceğimiz PSB 18 Li genel özellikleri ile başlayabiliriz. 

Bosch PSB 18 Li genel özellikleri arasında el aletinin tasarımı ve hafif olması kolay kullanım imkanı sunmaktadır. Delme ve vidalama yapılabilir bir ürün olan bu makine ile darbeli delme de yapılabilmektedir. Kömürsüz matkap motor teknolojisinin kullanıldığı bosch psb 18 li kömürsüz darbeli akülü matkap uzun soluklu kullanım imkanı sunmaktadır. 
Uzun soluklu çalışmalarınızda beklediğiniz performansın çok daha üstünde bir çalışma sağlayacak bir akülü matkaptır. 
http://www.ennalbur.com/akulu-delme-vidalama/7806-bosch-psb-18-li-2-iki-vitesli-delme-vidalama-makinesi.html


Bosch PSB 18 Li vida çapı maksimum 10 mm, ahşap delme çapı 38 mm, çelik delme çapı 13 mm, darbeli duvar delme çapı ise 11 mm'dir. 

Ürün paketi içerisinde iki adet vidalama ucu, hızlı şarj cihazı AL 1830 Cv şarj cihazı, plastik çanta ve 2 adet PBA V2,5 ah akü bulunmaktadır. 
Maksimum tork değeri 32 Nm, yumuşak vidalama tork değeri 28 Nm ve sert vidalama tork değeri 32 Nm değerlerindedir. Maksimum dakikada darbe yasısı 22500 darbedir. Akü ile birlikte ağırlığı 1,3 kg'dır.



PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız