Bosch PSR 10,8 Li-2 Akülü Vidalama Makinesi

Büyük işlerin minik yardımcısı Bosch PSR 10,8 Li akülü vidalama ile rahat bir çalışma yapabilirsiniz. Lityum iyon teknolojisi ile üretilmiş olan 2 adet akü ile birlikte satın alacağınız bosch PSR serisi vidalama ile sıkıştırma, sökme ve delme işlerinizi çok pratik bir şekilde yapabileceksiniz.
Alman teknolojisininin lider el aletleri üreticisi Bosch bu 10,8 volt vidalama ile sizlere mükemmel bir makine sunuyor diyebiliriz.
Son derece ergonomik yapısı ile sadece 0,95 gr ağırlığında bir vidalama makinesi sunuluyor. Kullanılmadığı zamanlarda lityum iyon teknolojisi kullanılmış aküler kullanıldığı için şarj kaybı yaşamayacak daima kullanıma hazır bir vidalama makinesi sahip olacaksınız. Ayrıca akü şarj gösteren 3 kademeli olarak şarj durumunu kontrol edebileceğiniz bir üründür. Vidalama da en yüksek tork değeri 24 newton metre olarak sunulmaktadır. Ayrıca 20+1 tork kademesi bulunmaktadır.
Küçük sınıfın en kullanışlı vidalama makinesidir. Hafıza kaybı olmadığı için her an kullanıma hazır bir vidalamadır. Kontrol edilebilir güç performans özelliği bulunmaktadır.2 vitesli sanjıman ile geçişler daha seri bir şekilde yapılabilir. Böylece güç kullanım aktarım en iyi şekilde sağlanmaktadır. Üzerinde bulunan led aydınlatma ile karanlık ortamlarda dahi rahat biri görüş sağlayarak çalışma imkanı sunar. 20 kademe yarlanabilir olması hassar işlerden tutun daha zorlu sıkma ilkeri için de seçenekler sunmaktadır.
En yüksek vida çapı 6 mm, ahşap delme çapı, 20 mm, çelik delme çapı 8 mm olarak uygulama yapılabilmektedir. Akü ile birlikte ağırlığı 0,95 gramdır.
Bir akü dolumu ortalama 45 dakika kadar sürmektedir. Bir akü ile çalışırken diğer akü şarj edilebilir.


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız