Bosch PSR 18 Li-2 Argonomik Akülü Delme Vidalama makinesi

Bosch firmasının üretmekte olduğu akülü delme vidalama makinelerinden biri olan Bosch PSR serisi 18 Li-2 Ergonomik yapısı ve lityum iyon teknolojisi ile beklentilerinizin ötesinde performans verecek matkaplar arasında yer almaktadır.

İdeal ergonomik yapıya göre tasarlanmış olan bosch PSR 18 Li-2 akülü delme vidalama ile her işinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. Hafif ve kompak yapısı ile çalışma esnasında yorulmayacak, zorlanmadan işlerinizi yapabilceksiniz. Sırt sağlığınızı düşünerek tasarlanmış bir model olmasıda diğer modellerden ayıran en belirgin özellikleri arasında yer almaktadır. Kullanım ömrü bakımında kullanılan teknoloji oldukça büyük avantaj sağlamaktadır.

Kullanılan chip teknolojisi ise makinanın tek bir şarj ile daha uzun süreli çalışma sağladığı görülmektedir.
Ani olarak açığa çıkan blokaj sistemi ile makine sizi ve kendini koruma sağlamktadır.Buna ise "kick back kontrol" sistemi denilmektedir.

Farklı alanlarda kullanabileceğiniz 20 farklı tork değeri ile hassas işlerinizi dahi rahatlıkla yapacaksınız.

Bu makine ile birlikte gelen akü ile power4All teknolojisi sahip olacak ve tüm bahçe aletlerinde bu aküleri kullanabileceksiniz.

Piyasa da bu model farklı fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Akülü olarak tek akülü, çift akülü ve aküsüz olarak satışa sunulmasından dolayı satın alacağınız bosch PSR 18-Li akülü matkap alırken dikkat etmenizi öneririz.

Bosch PSR 18 Li-2 model akülü delme vidalama makinası fiyatı ortalama olarak iki akülü fiyatı 700 - 900 tl aralığında sahip olabilirsiniz.


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız