Einhell TH-HD 18 Li Kit fiyatı en ucuz nereden alınır?

Einhell PXC Akülü Pnömatik Matkap TE-HD 18 Li Kit (Akü+Şarj Aleti) En nalbur ‘da!


Einhell TE-HD 18 Li Kit alman markası ürünlerin en yenilerinden biri olan darbeli akğlğ matkaplar ile işlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. Üretim amacına bağlı olarak farklı bir yapıya sahip olan bu modeller Power-x change olarak gruplandırılmıştır. Bu gurup hakkında kısa bir bilgi vererek ürünü tanıtacağız. Kaliteli bir akğlğ darbeli matkap ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilecek olan TE-HD 18 Li Kit darbeli matkap özel olarak üretilmiş olan aküleri ile aynı grupta olan modellere uyulu olarak üretilmiştir. PowerXchange grubunda bulunan tüm makinelere uyumlu olan aküler ile ekonomi yapmak isteyenlere avantaj sağlamaktadır. Power X Change grubunda bulunan bahçe aletleri, elektrikli makinalar için tek bir akü kullanmanız mümkün olduğundan dolayı tek bir akü alarak farklı aküsüz modelleri alarak ekonomo elde edebilirsiniz.

Örnek verecek olursak Te-HD 18 Li kit aldığınızda paket içerisinde çıkan akü ile Power X change ailesinden olan bir vidalama makinasına, bahçe işlerinizde kullanacağınız bir çim biçme makinasına kullanabileceksiniz. Çim biçme makinanızı satın alırken aküsüz olarak alabilecek ve fiyatta büyük avantaj sağlayabileceksiniz. Şimdi bu makinayı taknik olarak tanıyalım.

Einhell TE-HD 18 Li özellikleri nelerdir?

Einhell TE- HD 18 Li makina ile birlikte pakt içeriğinde bulunan bir adet darbeli matkap'a, bir adet power x change akü şarj aletine ve bir adet 1500 mah aküye sahip olacaksınız. Akü 18 volt olarak sunulmaktadır. Makinanın boşta devir hızı 0 - 1100 dakikaki hızıdır. Darbe hızı 0 - 5700 dakikada size sunacağı darbe hızıdır. Kuvvet ise 1.2 j olarak sunulmaktadır. En yüksek tork gücü ise 9.9 Nm'dir. Aynı zamanda 9.9 Nm beton delme kapasitesine sahiptir.
Power X-Change akü sistemi bulunan TE-HD 18 Li darbeli akülü matkap size 3 farklı fonksiyon ile işlem yapma imkanı sunmaktadır. Vidalama, delme ve darbeli delme fonksiyonları ile çalışma yapabilirsiniz. Pnömatik dişli sistemi le darbeli delme işinizi yorulmadan ve çok fazla baskı uygulamadan yapabilirsiniz. Ayrıya bu sistem ile motor gücü artmakta ve yüksek tork sağlanmaktadır. Makine ile birlikte kullanacağınız üçlar üniversal SDS-Plus uçlardır. Haricinde bir uç kullanılmaz. Ayrıca makine üzerinde bulunan hız ayarı ile hassas işleri de rahatlıkla yapabilirsiniz. Yumuşak tutacak yüzeyi ile ellerinizi acıtmadan kullanacağınız bir makinedir. Delme sırasında led aydınalatma ile görme problemide yaşamayacaksınız.
Ürün ile birlikte taşıma çantası ile istediğiniz zaman hazır ve toplu bir makineye sahip olacaksınız.
Ayrıca tüm donanımları ile ağırlığı 4.5 kg'ken sadece aküsüz makine ağırlığı 1,76 kg olarak taşıyabileceksiniz. 30 dakika içerisinde sarj olmasıda ayrı bir avantaj sağlayarak size zamandan da tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Dilerseniz ikinci bir akü alarak kesintisiz çalışma imkanı sağlayabilesiniz. 1500'lik bir akü ile tahmini 3 saat çalıma yapabilrisiniz. İş sürekliliğine göre bu zaman dilim uzayabilir ya da kısalabilmektedir.

Piyasada bir çok yerde alabileceğiniz bu einhell te-hd 18 li kit'e ennalbur ile en uygun fiyata sahip olabilirsiniz.


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız