Bavaria BJS 650/1 E Dekupaj Testere nereden alınır?

Bavaria Dekupaj Testere nedir?

Bavaria Dekupaj Testereler
Bavaria markası yine einhell, dbk marka ürünlerin ithalatını yapan intratek dış ticaret tarafından getirtilen makine markaları arasında yer almaktadır. Orta sınıf yapı market ve inşaat alanında üretimi yapılan ürün grupları arasında yer alan ve bireysel kullanıcılara hitap eden Bavaria BJS 650/1 E Dekupaj Testere uygun fiyatı ve servis ağı ile sunulmaktadır. Bu yazımızda sizlere yine bireysel kullanıcıların işlerini görecek olan dekupaj testere modeli Bavaria BSJ 650/1 E dekupaj testere teknik özellikleri ve kullanım alanlarını anlatacağız.

Ekonomik sınıf elektrikli el aletleri arasında yer alan bu ürün ile yapmak istediğiniz hassas kesimleri rahatlıkla yapabileceksiniz. Dekupaj testere ile ahşap, plastik, metal üzerinde kıvrımlı kesimleri kolaylıkla yapabileceksiniz. ekseriyetle ahşap türü olan malzemeler arasında bulunan MDF, Sunta, tahta kesimleri ile kullanılmaktadır. Ayrıca plastik düz malzemelerin ve ince metal düzlemlerin kesiminde de kullanılmaktadır. Her kesilecek malzeme için ayrı kesme testeresi kullanılması gerekmekte olduğunu da belirtmek isteriz. Ahşap ve plastik için aynı uç kullanılabilirken metal kesimi için metal kesme ucu kullanılması gerekir.

BJS 650/1 E Dekupaj Testere Özelikleri;

45 Derece Kesim
Ürün ile birlikte 1 adet ahşap testere bıçağı çıkan gelmektedir. Metal kesimi için ek olarak bir kesme bıçağı almanız gerekmektedir. Üzün özellikleri arasında elektronik bıçak hızı kontrol düğmesi bulunmaktadır. 45 derece kesime kadar ayarlanabilir al taban bulunaktadır. 230 V / 50 Hz giriş gücü ile çalışan makine 600 W güç üretimi gerçekleştirmektedir. Dakikada 0 ile 3000 devir strok hızı bulunmaktadır. 65 mm ahşap, 5 mm çelik ve plastik 15 mm kesme derinliği bulunmaktadır.

Dekupaj Testere kullanım talimatları nedir?

  • Kesim yapılacak olan malzemenin niteliğine göre testere bıçağı değiştirilmelidir.
  • Yeni almış olduğunuz makine ile birlikte gelen kullanma talimatlarını mutlaka okuyunuz.
  • Testere bıçağını değiştirmeden önce mutlaka elektrik bağlantısını kesiniz.
  • Bıçak değişimi yapıldığında testere bıçağının tam takılı olduğundan emin olunuz.
  • Kesilecek malzemenin kesime uygun bir zeminde yapılması gerekmektedir. Gerekli görülür ile ikinci bir kişiden yardım alınız ya da sabitleme aparatları ile malzemeyi sabitleyiniz.
  • Kesim sırasında kesilen kısmın altının boşlukta olmasına dikkat ediniz. Testere bıçağının boşluk içerisinde gidip gelmesi gerektiğini unutmayınız.
  • Kesime başlamadan önce elektrik bağlantısını sağlayınız. Kesilecek yüzeyi hazırlayınız. İş güvenliği ekipmanlarını mutlaka kullanınız.
  • İşlem bittikten sonra dekupaj testereyi çocukların ulaşamayacakları bir yerde saklayınız.
Bavaria 650/1 E Dekupaj Testere'yi en uygun fiyatlar ile sizlere sunan Ennalbur Yapım Market Hırdavat firmasına 0 850 304 1693 destek hattını arayıp ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Ayrıca Ennalbur e-ticaret sitesi üzerinden satın alabilir. Gittigidiyor, N11 mağazaları üzerinden satın alabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız
5 Ocak 2018 20:47

Testere nin arkasındaki tornet gibi malzemenin ismi nedir benimki kırıldı

Reply
avatar