DBK IW 200 İnventörlü Kaynak Makinası

DBK IW 200 İnventörlü Kaynak Makinası

Soğuk demir işlerinizde, kaynak işlerinizde kullabileceğiniz en yeni ürünlerden biri olan DBK IW 200 İnventör kaynak makinasını tanıtacağız. Einhell firmasının alternatif olarak üretmekte olduğu yan markalarından biri DBK markası ile karşımıza çıkıyor.
İnventör kaynak makinalarının günden güne arttığını hepimiz biliyoruz. Normalin altında bir elektrik sarfiyatı sunan bu ürünler ile daha az enektrik tüketimi ile çok daha verimli işçilik çıkarabileceksiniz. 10 ile 180 Amper arasında bir kaynak akımı üreten bu ürün ile 2.5 - 4.0 mm arasında elektrotlar ile profesyonel kaynak işleri yapabileceksiniz. Hassas potansiyometrik kaynak ayarını makina üzerinde bulunan bir düğme ile kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. DBK IW 200 inventör kaynak makinasının sağladığı kesintisiz kaynak akımı dengeli bir şekilde gelerek hatasız kaynak ypamanızı sağlar.
Cihaz panelinde bulunan Termal koruma lambası ile aşırı yüklenmelerde açığa çıkan aşırı ısıyı size bildirerek güvenli bir çalışma ortamı sunmaktadır.Ayrıca panelde güç lambası kaynak makinasına elektrik gelip gelmediğini kontrol etmenizi sağlar. Mevcut fan sistemi ile etkili soğutma sağlanmaktadır. IP21S koruma sınıfı teknik olarak desteklenmektedir. 6.6 kg ağırlığında olan DBK IW 200 İnventör Kaynak Makinası kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

DBK IW 200 İnventör Kaynak Makinası
 Açma kapama düğmesi arka taraftadır.


DBK IW 200 İnventör Kaynak Makinası

DBK IW 200 İnventör Kaynak Makinası


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız