Bosch AMW FS Çalı tırpanı Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch AMW FS Çalı tırpanı Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch AMW Fs çalı tırpanı
Bahçe işlerinde kulanacağınız makineler arasında yer alan çalı tırpanları hakkında bilgi vermek amacı ile sizlere bu yazımızı sunuyoruz. Farklı marka ve modellerde farklı donksiyonlara sahip olan bu makineler ile ot ve benzeri zararlı bitkilerin temizlenmesi konusunda en büyük yardımcınız olacaktır.
Farklı markalar altında farklı özelliklere sahip olan bu çalı tırpanları güçleri ve kesme amacı ile kullanılan uçlalrı ile fiyat farklılıkları ile satışa sunulmaktadır. Tavsiye edilen modeller kullanım amaçları ve alanlarına göre de farklılık göstermektedir.

Kısa ve bakım gereken alanlarda zayıf otların kesilerek temizlenmesi için üretilmiş modeller arasında yer alan alman teknolojisi elektrikli çalı tırpanı çalı tırpanları çalı tırpanı ile yazımıza devam edeceğiz.

Bosch AMW Fs çalı tırpanı genel ve teknik özellikleri ile maddeler halinde devam edelim.

Bosch Elektrikli çalı tırpanı genel özellikleri arasında güvenli bir çalışma sağlayan 3 bıçaklı tırpan bıçağı çıkmaktadır. Bu metal bıçak ile kısa ve güçsüz otların kısaltıalrak kesilmesi sağlanmaktadır.

Kesme ucu ek bir alet kullanılmadan değişimi yapılabilmektedir.

Bu çalı tırpanı için kullanılan uzatma aparatı diğer bosch ürünlerine uyumlu olarak tasarlanmasından dolayı avantaj sağlamaktadır.

Ergonomik yapısı ile AMW 10 kolayça yönlendirilebilir ve kesme işlemi rahat bir biçimde yapılabilmektedir. Yumuşak bir tutuş için kullanılan tutamak ellerinize zarar vermez. Bu sizin daha rahat bir tutuş sağlamaktadır.

Kesme çapı 23 cm olarak sunulmaktadır. 2.6 kg ağırlığında pratik bir makinedir.

Çalışma sırasından 104,5 dB, boşta çalışma sırasında 84,5 dB gürültü değeri yansıtmaktadır.
Tesisat malzemeleri nelerdir? Kullanım amaçları nedir?

Tesisat malzemeleri nelerdir? Kullanım amaçları nedir?

Tesisat malzemeleri bina içeirisinde sıcak su ve soğuk su dolanımı sağlamak amacı ile kullanılan malzemelerin tamamına tesisat malzemeleri denilmektedir.Bu malzemelerin birlekstirilerek bina içerisinde donanımını sağlayan kişilere de tesisatçı denilmektedir. Bu yazımızda sizlere tesisat malzemelerini tanıtacağız.

Tesisat malzemeleri arasında ele alacağımız, demir tesisat malzemeler, kaplin malzemeler, Vana Çeşitleri, kelepçeler, galzaniz fiting, flatör, flex bağlantı hortumları, rakor ve redüksiyonlar yer almaktadır.

DEMİR TESİSAT MALZEMELERİ


Demir tesisat malzemeler başlığı altında demir boru uzatmalar, deve boynu ve demir te borular yer alır.

Demir boru uzatmalar belirli ölçülerde ve belirli inçlerde olmaktadır. Boruların uzatılmaları amacı ile kullanılır. Birleştirmelerde yine demir boru birleştirmeleri kullanılır.

KAPLİN TESİSAT MALZEMELER


Bu malzemeler arasında adaptör, manşon, te, dirsek ve körtapalar bulunur. Halk arasında poelsan kaplin olarak bilinen bu tesisat malzemeleri ekseriyetle bahçe sulama işlerinde kullanılmaktadır.

Kaplin boruların birleştirilmeleri için kaplin erkek ya da dişi adaptörler kullanılmaktadır.

Kaplin manşon farklı çapta boruların birleşiminde kullanılan tesisat malzemleridir. 

Kaplin te iki boru arasında atılarak üçünci bir çıkış alınırken kullanılan tesisat malzemelerdir.

Kaplin dirsek 90 derecelik açılı dönüşlerde boruların birleşmesi amacı ile kullanılan tesisat malzemeleridir.

Kaplin körtapa son bulan borunun ucuna takılan ve su çıkışının engellendiği tesisat malzemeleridir.

VANA ÇEŞİTLERİ


Tesisat malzemeleri olarak kullanılan mazemeler arasında vana çeşitleride bulunur. Vana çeşitleri olarak küresel vana, stop vana, şiber vana, çekvalf ve filtreli pislik tutucular yer alır.

Küresel vana sulamacılıkta ve ana basınç yüksek su tesisatlarında kullanılan tesisat malzemelerdir.

Stop vana bina girişlerinde ana hattın bina tesisat hattına bağlandığı kısımda kullanılır.

Şiber vana girişlerde kullanılan tesisat malzemelerdir.

Çekvalf, çek vana veya tek yönlü valf, normalde sıvı veya gaz gibi akışkanların tek yönlü geçişine izin veren mekaniksel bir kontrol valfidir. Bazı yerlerde gaz akışkanı için de kullanılır. İşletme emniyeti yüksektir ve duruma göre komplike armatürlerin yerine geçebilirler.
Kaynak; Vikipedia

Pislik tutucular, boru hatlarındaki yabancı maddeleri filtre etmek amacıyla çok geniş bir kullanım sahasına sahiptirler.Sistemdeki birçok ekipmanın (pompa , su sayaçları , kontrol vanaları vs.) saglıklı ve uzun ömürlü çalışabilmesi için kullanılan mekanik ekipmanıdır.Sökmeden kolayca temizlenebilir ve bakımıda kolayca yapılabilmektedir.
         Kaynak; mekanikçi.com

KELEPÇELER


Ayarlı, trifon, somunlu ve tel olarak kelepçe çeşitleri bulunur. Kullanım amacı olarak plastik boruların birleştirilmesinde, bir mazlemenin bir yere sabitlenmesinde gibi alanlarda kulalnılabilir.

GALVANİZ FİTTİNGS 


En çok kollanılan tesisat malzemeler olarak bilinen galvaniz fittingler içerisinde galvaniz dirsek, galvaniz te, nipel te, galvaniz körtapa, manşon redüksiyon, nipel redüksiyon, kuyruklu dirsek ve konik rekor yer almaktadır.
Bina içi tesisatlarda en çok kullanılan tesisat malzemeleri olduğunu belirtmiştik. Bahsi geçen tesisat malzemeleri sıcak ve soğuk su tesisatlarında kullanıldığı gibi bina dışı kullanımında da yer almaktadır.

FLATÖRLER

Rezervuarlar içerisinde suyun kullanımı sonrasında dolumunu ayarlamak amacı ile kullanılan iç tesisat malzemesi takımda denilmektedir. Su baskısı ile suyun akış kısmı sıkıştırılarak suyun hazneden taşması engellenmektedir.

RAKOR


İki boruyu birleştirmek, birbirine eklemek için kullanılan bağlantı parçasına rakor denilir.

REDÜKSİYON


Birbirinden farklı çaplarda olan boruların birbirine bağlantısını sağlayan tesisat malzemeleridir. Büyükten küçüğe ya da küçükten büyüğe doğru birleştirme yapılmasında kullanılır.
 

Tesisat malzemeleri Türkiye'nin her yerine gönderim sağlayan ENNALBUR.COM yapı market hırdavat online satış sitesine bakmadan satın almayınız. Ayrıca sorularınızı yine ennalbur destek hattını arayıp iletebilirsiniz.






Bosch AMW LB Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch AMW LB Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Ennalbur ’da!

Başlıca ürün özellikleri

  • Hava akım hızı 220 km/h – ıslak yaprak ve çam iğnesi gibi inatçı ve ağır bahçe atıklarını kolayca kaldırabilirsiniz
  • Bahçe atıklarının kaldırılması sırasında hava akışını iyi biçimde kontrol etmek için tasarlanmış püskürtme tekniği
  • Dengelenmiş ağırlık dağıtımı ve ergonomik tasarım sayesinde aletle çalışmak kolay ve rahat

Diğer ürün avantajları

  • Motor ünitesinde ek donanımları kolayca değiştirmek için kullanımı kolay klik-kanca sistemi
Yapran üfleme ve toplama makineleri hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilmek için yaprak üfleme makinesi makalemize bakabilirsiniz.

Teknik veriler

Rölanti devir sayısı8.000 dev/dak

Teknik veriler

Rölanti devir sayısı8.000 dev/dak
Ağırlık1,3 kg
Yüksek dal budama makinelesi nedir?

Yüksek dal budama makinelesi nedir?

Bosch AMW 10 SG Dal budama

Bahçe el aletleri arasında yüksek dal budama amacı ile tasarlanmış olan el aletleridir. Merdiven kullanmadan yüksekte kalan dalların kesilerek budanabilmesi için kullanılacak makinelerde denilmektedir. Bu yazımızda size tavsiye amaçlı sunacağımız alman teknolojisi Bosch Yüksek dal budama makinesinden bahsedeceğiz.
Bosch bilindiği üzere kaliteli ve dayanıklı el aletleri üreten firmalar arasında yer almaktadır. Bu el aletleri gerek inşaat gerekse bahçe alanlarında kullanımı söz konusu olmuştur. Bu yazımızda bahsetmiş olduğumuz dal budama daha doğrusu yüksek dal budama makinesi Bosch AMW 10 SG Yüksek dal budama makinesi ile yazımıza devam edeceğiz. 

Bosch AMW 10 SG genel özellikleri ve teknik özelliklerini yazaran sizlerin bilgisine sunalım. Bu yazımı gerek yüksek dal budama makinesi tavsiyemiz olarak gereksi bu ürünü tanıtmak maksadı ile yazılmaktadır.

Bosch AMW 10 SG Dal budama özellikleri arasında 12 m/s yüksek zincirli hızı olmaktadır. Üründe otomatik zincir yağlama olmasından dolayı sizin zincir yağlamanız gerek kalmayacaktır. Baş üstü çit kesimlerinde ve yüksek dal budamalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok fonksiyonlu olarak kullanıma sunulmakta olan Bosch Yüksek dal budama makinesi çit budama ve dal budama da kullanıldığı için çok fonksiyonlu olan modeller arasında yer almaktadır. Kullanılan uzatma aparatı diğer makineler de kullanılabilmektedir.
Teknik olarak ele alınacak olunursa kesme uzunşu 26 cm'dir. Zincir hızı 12 m/sn ve zincir bakla gücü 1,3 mm'dir. 1,6 kg olmasından solayı yorulmadan işlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz.
Bosch ART 26-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A5 E01

Bosch ART 26-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A5 E01

Bosch Akülü Kenar Kesme Makinası 

Bosch - ART 26-18 LI Akülü Kenar Kesme
Bosch tarafından üretilmiş olan çim biçme amacı ile tasarlanan kenar kesme makinesi ile çim biçme makinesinin ulaşamadığı kenarlarda kullanımı için ART 26-18 Li akülü kenar kesme makinesini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kullanım bakımından rahat bir şeması bulunan üründe yeni kesme sistemi ile daha dayanıklı bıçak kullanılmıştır. On iki kat daha uzun süre kullanılabilir olmuştur. Lityum iyon akü kullanılmasında hafıza kaybı olmamasından dolayı kullanılmadığından dolayı her an kullanıma hazır bir kenar kesme makinesine sahip olacaksınız. Yükseklik ayarı yapılabilir olması sizlere daha rahat kullanım sağlamktadır. Kısa sarj süresi de size zamandan tasarruf yapmanızı sağlamaktadır.  

Akülü Kenar Kesme

Bosch ART 26-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası teknik özelliklerine de maddeler halinde ele alalım.

  • Uyumlu akü olarak 18 Volt akü kullanabilirsiniz. 
  • Bıçak kesme çapı 26 cm olarak ürün ile birlikte gelmektedir. ayrıca Drablade kesme sistemi kullanılan bir makinedir. 
  • Ürün ile birlikte 2 adet drablade kesme bıçağı gelmektedir. 
  • Lityum iyon akü kullanılabilmektedir.
  • Yükseklik ayarı olarak 80 cm ile 115 cm ayar yapılabiliniz. 
  • 2,5 kg ağırlığındadır.

Havalı Matkap Nedir? Nasıl kullanılır?

Havalı Matkap Nedir? Nasıl kullanılır?

Matkaplar bilindiği üzere sıkma, sökme ve delme gibi işlerde kullanılan el aletleridir. Kullanımı ile zor işlerin hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlarlar. Bir çok marka ve model altında bulabileceğiniz farklı türlerde matkaplar bulunmaktadır.

Elektrikli, akülü ve havalı olarak üç başlık altında ele alabiliriz.
Elektrikli matkaplar çalışma prensipleri diğerlerinden farklı değildir. Kullanım alanlarına ve kullanım amaçlarına göre fonksiyonel markalar arasından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Mekanizmanın bir güç üreterek işlerinizi yapabilmeniz için ihtiyacınız olan matkap elektrik kablosunu bir prizi takmanız gerekmesidir. Elektrik bağlantısı ile çalıştırılabilinir.elektrik olmayan bir ortamda kullanılması mümkün değildir.
Akülü matkaplar ise yine aynı prensip ile çalışmaktadır. kullanım alanları diğerleri ile aynıdır. Basit işlerde kullanıldığı gibi profesyonel basit işleride yapabilmenizi sağlar. Çalışabilmesi için akü (batarya) şarj edilmiş olması gerekir. Akü boş ise kullanımı söz konusu değildir. Kullanım için ilk olarak akünün doldurulması gerekir. Sürekli çalışma için mutlaka ikinci bir akünün bulundurulması birnin bitmesi halinde diğer akünün şarj edilmiş olması gerekir. Taşınabilir olması ve kablo sıkıntısı olmaması nedeniyle pratik bir el aletidir. Taşıma çantasında mutlaka bir akü şarj cihazı bulunması ihtiyaç halinde akü şarj edilebilmesi için unutmamanız gereken en donanımlar arasında yer almaktadır. Bu akülü matkapları farklı fiyatlar ile farklı marka ve modellerde bulabilirsiniz. Kendinize en uygun olan modeli seçerek en doğru makineyi almanızı öneririz.
Konu başlığımızda belirtmiş olduğumuz havalı matkaplar ise ağır sanayi işlerde, endüstriyel işlerde kullanılmaktadır. Havalı matkap çalışma prensipleri diğer elektrikli ve akülü matkaplardan farklıdır. Çalışabilmesi için bereberinde bir kompresör bulundurulması gerekir. Başka tür çalışma şansı bulunmamaktadır. sökme ve takma işlerinde sıkma işlerinde ağırlıklı olarak kullanılır. Zor işleri kolaylıkla yapabilmenizi sağlayacak havalı matkaplar da farklı fiyatlar ile farklı marka ve modellerde piyasada bulunabilir. Size tavsiyemiz bir havalı matkap alacak olacaksınız, size en uygun olanı, servis ağının size yakın olanını tercih etmeniz olacaktır.
Seçim yapmakta zorlanıyorsanız bir bilene sorabilir ya da ennalbur destek hattını arayarak daha ayrıntılı bilgi alarak size en uygun havalı matkabı satın alabilirsiniz. Tavsiye edebileceğimiz markalardan ve modellerden matkap ennalbur ile en uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
Bosch ART 23-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A5 C01

Bosch ART 23-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A5 C01

Bosch Akülü Kenar Kesme Makinası

Bosch ART 23-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası
Bosch tarafından üretilmiş olan çim biçme amacı ile tasarlanan kenar kesme makinesi ile çim biçme makinesinin ulaşamadığı kenarlarda kullanımı için ART 23-18 Li 0 600 8A5 C01 akülü kenar kesme makinesini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kullanım bakımından rahat bir tasarıımı bulunan üründe kesme sistemi ile daha dayanıklı bıçak kullanılmıştır. On iki kat daha uzun süre kullanılabilir olmuştur. Lityum iyon akü kullanılmasında hafıza kaybı olmamasından dolayı kullanılmadığından dolayı her an kullanıma hazır bir kenar kesme makinesine sahip olacaksınız. Yükseklik ayarı yapılabilir teleskopik sap olması sizlere daha rahat kullanım sağlamktadır. Kısa sarj süresi de size zamandan tasarruf yapmanızı sağlamaktadır.  


Bosch 0 600 8A5 C01 ART 26-18 LI Akülü Kenar Kesme Makinası teknik özellikleri

  • Uyumlu akü olarak 18 Volt akü kullanabilirsiniz. 
  • Bıçak kesme çapı 23 cm olarak ürün ile birlikte gelmektedir. ayrıca Durablade kesme sistemi kullanılan bir makinedir. 
  • Ürün ile birlikte 2 adet drablade kesme bıçağı gelmektedir. 
  • Lityum iyon akü kullanılabilmektedir.
  • Yükseklik ayarı olarak 80 cm ile 115 cm ayar yapılabiliniz. 
  • 2,1 kg ağırlığındadır.

 

 

Bosch ART 23-10,8 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A8 101

Bosch ART 23-10,8 LI Akülü Kenar Kesme Makinası 0 600 8A8 101

Bosch tarafından üretilmiş olan çim biçme amacı ile tasarlanan kenar kesme makinesi ile çim biçme makinesinin ulaşamadığı kenarlarda kullanımı için 0 600 8A8 101 ART 23-10,8 LI akülü kenar kesme makinesini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kullanım bakımından rahat bir tasarıımı bulunan üründe kesme sistemi ile daha dayanıklı bıçak kullanılmıştır. On iki kat daha uzun süre kullanılabilir olmuştur. Lityum iyon akü kullanılmasında hafıza kaybı olmamasından dolayı kullanılmadığından dolayı her an kullanıma hazır bir kenar kesme makinesine sahip olacaksınız. Yükseklik ayarı yapılabilir teleskopik sap olması sizlere daha rahat kullanım sağlamktadır. Kısa sarj süresi de size zamandan tasarruf yapmanızı sağlamaktadır.  


Bosch ART 23-10,8 LI 0 600 8A8 101 Akülü Kenar Kesme Makinası teknik özellikleri

  • Uyumlu akü olarak 10,8 Volt akü kullanabilirsiniz. 
  • Bıçak kesme çapı 23 cm olarak ürün ile birlikte gelmektedir. ayrıca Durablade kesme sistemi kullanılan bir makinedir. 
  • Ürün ile birlikte 2 adet drablade kesme bıçağı gelmektedir. 
  • Lityum iyon akü kullanılabilmektedir.
  • Yükseklik ayarı olarak 80 cm ile 115 cm ayar yapılabiliniz. 
  • 1,9 kg ağırlığındadır.
Bosch AFS 23-37 Çalı Kesme Tırpanı 0 600 8A9 000

Bosch AFS 23-37 Çalı Kesme Tırpanı 0 600 8A9 000

Bosch AFS 23-37 Çalı tırpanı
Bosch Çalı Tırpanı AFS 23-37 ile bahçenizi saran yabancı otların temizlenmesinde kullanabilirsiniz. Bahçelerde ortaya çıkan otların kesimi bir çok kişi tarafından temizlenmesi konusunda zorluk yaşamaktadır. Bu konuda en büyük yardımcınız olacak olan çalı tırpanlarından faydalanmanız gerekecektir. Farklı marka ve modellerin bu konuda faydalı olabileceğini bildiğinizi düşünerek sizlere önerebileceğimiz çalı tırpanı ile konumuza devam edeceğiz.
Alman makine teknolojisin kalite ve servis ağı garantisi ile sunmuş olduğu çalı tırpanları modeller arasında yer alan Bosch AFS 23-37 Çalı tırpanı ile işlerinizi rahatlıkla ve güvenle yapabileceksiniz. Farklı modeller altında bulabileceğiniz bir çok arasında tercih edebileceğiniz elektrikli çalı tırpanıdır. Şimdi beraber genel özelliklerine ve teknik özelliklerine bir göz atalım.


Bosch AFS 23-37 Çalı tırpanı genel özelliklerine maddeler halinde ele alacağız. 


  • Kesme için kullanılan kesme misina makarası ve kesme bıçağı kolaylıkla değiştirilmektedir. 
  • yüksek performasn için 1,3 bg güç uygulamaktadır. 
  • Denge için tasarlanmış olan tutamak ve askı aparatı bulunmaktadır. Yorulmadan dengeli bir çalışma imkanı sunmaktadır. 
  • Güvenlik bariyeri ile güvenli çalışma imkanı sağlar. 

Teknik olarak Bosch AFS 23-37 çalı tırpanı ele alalım ve maddeler halinde sizlere sunalım. 

  • 950 watt motor gücüne sahiptir. 
  • 37 cm dairesek kesme çapı ile daha hızlı kesme imkanı sunmaktadır. 
  • 5,3 kg olarak rahat tutamağı ve askı aparatı ile hissattirmeden dengeli bir çalışma yapılabilmektedir. 
  • 23 cm biçak ile birlikte teslim edilmektedir. 
Piyasa değerlerinin çok daha üzerinde satış sunulan çalı kesme tırpanları için ennalbur olarak kampanyalı fiyatlar ile aralıklı olarak satışa sunmakta olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Bir çalı tırpanı satın almadan önce ennalbur yapı market satış mağazamıza bir bakmanızı tavsiye ederiz. 
Kenar Kesme Makinesi Nedir?

Kenar Kesme Makinesi Nedir?

Kenar kesme makineleri ile yazılarımıza devam ediyoruz. Bosch marka ürünler arasında yer alan elektrikli kenar kesmelerden birini önereceğiz. ART 30 olarak bahçe işlerinizde kullanacağınız bu kenar kesme makinesi teknik ve genel özellikleri ile ele alacağız.

Kenar Kesme Makinesi Nedir?

Kenar kesme çim kesme makinalarının ulaşamadıkları duvar kenarları, beton kenarları taş ve dekor kenarlarında kullanılması amacı ile kullanıcılara sunan makinelere kenar kesme makinesi denilmektedir.

Bosch ART 30 Elektrikli Kenar Kesme Makinası 0 600 8A5 400 


Tanımından da anlayacağınız gibi bu makineler kullanım amaçları çim biçmek için tasarlanmıştır. Kullanım kolaylığı ile bahçe işlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlamaktadır. Kenar kesmelerde sizlere bu yazımız ile BOSCH alman teknolojisi ile geliştirilmiş

Bosch ART 30 kenar kesme

Bosch ART 30 kenar kesme makinesi genel özellikleri ile başlayalım. 

  • Otomatik misina besleme yapabilen bir üründür. 
  • Tek bir tuş ile kenar kesme modundan kenar düzltme moduna geçiş yapabilirsiniz. 
  • Yükseklik ayarı yapılabilir olmasından dolayı eğilme gibi durumlar ile karşılaşmazken rahat bir çalışma ortamı sunar. 
  • İkinci tutamak ile daha stabil bir tutma sağllanarak düzgün ve güvenli çalışma sağlamaktadır.
  • Geliştirilmiş bir motor teknolojisine sahip olmmasından dolayı yapıacak kesme ve düzenleme işlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanıza büyük bir fayda sağlayacaktır.
  • Yumuşak bir tutamak ile ellerinizde rahat bir çalışma sağlayacaktır.
  • İki uçlu misina ile daha verimli bir çalışma sunmaktadır. 

Teknik olarak Bosch ART 30 kenar kesme konusuna bakalım.

  • 550 W motor gücü ile profesyonel bir deneyim elde edebilir, işlerinizi rahatlıkla, zorlanmadan yapabilirsiniz. 
  • Dairesel kesme çapını 30 cm kadar kullanabilirsiniz. Bu makineler ile de tavsiye edilen kesme misinası kullanılması gerekir.
  • 2.8 kg ağırlığındadır. 
  • Bitki koruma braketi ve dikenar kesme 90 dereceli olarak çalışmanız mümkün olan bir modeldir. 

Bosch ART 27 Kenar Kesme Makinası Misinalı farkını da belirterek devam edelim. 

Bosch ART 27 kenar kesme
Bosch ART 27 kenar kesme makinesi, ART 30 modelinde olduğu gibi genel özellikleri eşitlik göstermektedir. ART 27 nin farklı olarak diğer modelden 450 Watt motor gücü olması ve 2.7 kg ağırlığı olmasıdır. Dairesel kesme çapını 27 cm kadar kullanabilirsiniz. Daha giçlü bir motor gücü için ART 30 modelini tercih etmenizi öneririz. 


Her iki model de yüksekli ayarı 80 cm ile 115 cm arasında ayarlama yapabilirsiniz. 


Bosch ART 24 Elektrikli Kenar Kesme Makinası

ART 24 Bosch Kenar kesme makinası

Bosch ART 24 kenar kesme makinesi genel özellikleri maddeler halinde devam edelim.

  • Otomatik misina besleme yapabilen bir üründür. 
  • Tek bir tuş ile kenar kesme modundan kenar düzltme moduna geçiş yapabilirsiniz. 
  • Yükseklik ayarı yapılabilir olmasından dolayı eğilme gibi durumlar ile karşılaşmazken rahat bir çalışma ortamı sunar. 
  • İkinci tutamak ile daha stabil bir tutma sağllanarak düzgün ve güvenli çalışma sağlamaktadır.
  • Geliştirilmiş bir motor teknolojisine sahip olmmasından dolayı yapıacak kesme ve düzenleme işlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanıza büyük bir fayda sağlayacaktır.
  • Yumuşak bir tutamak ile ellerinizde rahat bir çalışma sağlayacaktır.
  • İki uçlu misina ile daha verimli bir çalışma sunmaktadır. 
Bosch kenar kesmeler

ART 24 Bosch Kenar kesme makinesi teknik özellikleri;

  • 400 W motor gücü ile çim kesme işlerinizi rahatlıkla, zorlanmadan yapabilirsiniz. 
  • Dairesel kesme çapını 24 cm kadar kullanabilirsiniz. Bu makineler ile de tavsiye edilen kesme misinası kullanılması gerekir.
  • 2,6 kg ağırlığındadır. 
  • Dakikada devir hızı 12000'dir.
  • Bitki koruma braketi ve dikenar kesme 90 dereceli olarak çalışmanız mümkün olan bir modeldir.

 

Bosch ART 26 SL Kenar Kesme

Bosch ART 26 SL Kenar Kesme Makinası 

  • Bo model özellikleri arasında en dikkat çeken makine çalışmadığı zamanda Semi Auto Feed sistemi ile misinanın toplu olarak durması çalıştırılması durumunda otomatik olarak misinanın açılması diyebiliriz. 
  • Dakikada 12500 devir yapabildiğinide belirtmek isteriz. 280 Watt motor gücü bulunan üründe hassa çalışmaları rahalıkla yapabilirsiniz. 
  • 26 cm dairesel kesme çapına sahiptir. 
  • 1.8 kg ağırlığındadır.

 

Bir çok marka ve modelde kenar kesme makinesi seçeneği sunmakta olan ennalbur yapı marketi mutlaka ziyaret etmenizi öneririz. 





Bosch GBH 18 V-EC Professional Akülü SDS-plus Kırıcı Delici Ennalbur ’da!

Bosch GBH 18 V-EC Professional Akülü SDS-plus Kırıcı Delici Ennalbur ’da!

Bosch markasının üretmiş olduğu akülü kırıcı delici GBH 18 V-EC Profesyonel akülü kırıcı delici kalitesi ve kullanım kolaylığı ile siz değerli müşterilere sunulmaktadır. Farklı fiyat politikaları ile satışa sunulan ürünün özelliklerini sunacağız. Ennalbur olarak dilerseniz kapıda ödeme ile ya da kredi kartına taksitle satın alabilirsiniz.

GBH 18 V-EC Professional Teslimat kapsamı:
Kalem Dahil
Derinlik mesnedi 210 mm 1 613 001 010
Hızlı şarj cihazı AL 1860 CV 2 607 225 322
Makine örtüsü
L-BOXX 136 1 600 A00 1RR
İlave tutamak 2 602 025 141
1/1 L-BOXX eklentisi, el aleti ve şarj cihazı için 1 600 A00 2WF
2 x 4,0 Ah Li-iyon Akü 1 600 Z00 038
Bosch GBH 18 V-EC Professional Akülü SDS-plus Kırıcı Delici
  • Kömürsüz Bosch EC motoru: Kompakt, toza karşı korumalı, hafif ve kesinlikle bakım gerektirmez
  • Yenilikçi CoolPack aküler optimum ısı yansıması sunar ve bu sayede kullanım ömrünü %100'e kadar artırır (CoolPack'e sahip olmayan Lityum İyon aküler ile karşılaştırmalı olarak)
  • Bosch Elektronik Hücre Koruması (ECP): Aküyü aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı korur
  • Son derece sağlam: Motoru aşırı yük altında kapatan Elektronik Motor Emniyeti; 2 m yüksekten betona düşmesi durumunda bile tümüyle çok yönlü
  • Hafıza kaybı yok: Akü, şarj seviyesinden bağımsız olarak hücrelere zarar vermeden her zaman şarj edilebilir
  • Etkin Bosch EC motor sayesinde tek bir akü şarjı (4,0 Ah) ile uzun kullanım süresi (betonda 6 x 40 mm ölçüsünde 153 delik)
  • Konforlu çalışma için düşük ağırlık (sadece 2,6 kg) ve kompakt yapı
  • Sınıfının en güçlü keskileme performansı (12 kg/saat)
Teknik veriler

Özelliklere genel bakış
Nominal devir sayısında darbe sayısı 0 - 4550 bpm
Nominal devir sayısı 0 - 1400 dev/dak
Akü gerilimi 18 V
Akü kapasitesi 4 Ah
Akü ile birlikte ağırlığı 2.6 kg
Uzunluk 285 mm
Yükseklik 218 mm
Uç girişi SDS-plus
Delme aralığı
Delme çapı beton, kırıcı-delici uçları 4 - 18 mm
Ops. uyg. aralığı beton, kırıcı-delici uç 4 - 10 mm
Çelikte maks. delme çapı 13 mm
Ahşapta delme çapı, maks. 20 mm
Betonda darbeli delme
Titreşim emisyon değeri ah 16 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²
Metalde delme
Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²
Vidalama
Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²
Bosch GSR 18 V-EC FC2 Professional Akülü Delme Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GSR 18 V-EC FC2 Professional Akülü Delme Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GSR 18 V-EC FC2 Professional Akülü Delme Vidalama Makinesien ucuz nereden alınır? Teknik özellikleri nelerdir? 

Bosch GSR 18 V-EC FC2
Profesyonel çözümler sunan Bosch firması akülü delme vidalama makinesi ile işlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. Ürün kullanan kullanıcıların tavsiye ettikleri GSR 18 V-EC FC2 model Bosch vidalama delme özellikleri ile yazımıza devam edeilim.

EN UYGUN FİYATI ENNALBUR DA BULABİLİRSİNİZ.
Neden Bosch GSR 18 V-EC FC2?
  • Entegre kilitlenebilir uç tutucusuna standart uçların tümü takılabilir
  • Kompakt yapı – Kısa yapısı (147 mm) ve düşük ağırlığı (1,7 kg, GSR 18 V FC2) hassas çalışmaya olanak tanır
  • Yüksek verimlilik – Tek bir akü şarjı (18 Volt - 4,0 Ah) ile maksimum 826'ya kadar vida (yumuşak ahşapta 6 x 60 mm)
  • Güçlü – yeni geliştirilmiş şanzıman konsepti ve 4 kutuplu Bosch yüksek performans motoru sayesinde daha yüksek tork momenti
  • Çalışma mekanının karanlık yerlerde de aydınlatılması için entegre LED ışığı
  • Yenilikçi CoolPack aküler optimum ısı yansıması sunar ve bu sayede kullanım ömrünü %100'e kadar artırır (CoolPack'e sahip olmayan Lityum İyon aküler ile karşılaştırmalı olarak)
  • Bosch Elektronik Hücre Koruması (ECP): Aküyü aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı korur
  • Tam esneklik – uç tutucu, mandren, köşe adaptörü, egzantrik ve kırıcı-delici uç ile Bosch FlexiClick-Sistemi her türlü çalışma için mükemmel çözümü sunmaktadır
  • Kolay kullanım – Bosch FlexiClick adaptörleri, akülü vidalama makinesinden çıkarmak zorunda kalınmadan 16 farklı konumda (360°) ayarlanabilir
  • Çok yönlü - benzersiz delici ucu sayesinde delme/vidalama makinesi ile delme işlemleri daha kolay
Özelliklere genel bakış
Maks. tork (sert vidalama) 50 Nm
Maks. tork (yumuşak vidalama) 31 Nm
Boştaki devir sayısı (1. vites / 2. vites) 0 – 500 / 0 – 1700 dev/dak
Darbe sayısı, maks. 4,800 bpm
Mandren sabitleme aralığı 1,5 - 13 mm
Akü gerilimi 18 V
Akü kapasitesi 4 Ah
Akü ile birlikte ağırlığı 1.7 kg
Tork kademeleri 18+1
Uzunluk 147 mm
Hücre tipi Lityum İyon
Uç girişi 1/4"
Delme çapı
Ahşapta delme çapı, maks. 38 mm
Çelikte maks. delme çapı 13 mm
Vida çapı
Vida çapı, maks. 10 mm
Metalde delme
Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²
Vidalama
Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²

GSR 18 V-EC FC2 Professional Teslimat kapsamı:
Kalem Dahil
GEA FC2 Eksantrik adaptörü 1 600 A00 1SJ
GFA FC2 Mandren adaptörü 13 mm 1 600 A00 1SL
GHA FC2 Kırıcı-delici adaptörü 1 600 A00 3NF
GWA FC2 Köşe mandreni 1 600 A00 1SK
L-BOXX 136 1 600 A00 1RR
Hızlı şarj cihazı AL 1860 CV 2 607 225 322
1/2 L-BOXX eklentisi, ataşmanlar 2 608 438 129
1/2 L-BOXX eklentisi, alet 1 600 A00 2WA
2 x 4,0 Ah Li-iyon Akü 1 600 Z00 038
Bosch AMW 10 Multi Tools Sistemi nedir? Neler bulunur?

Bosch AMW 10 Multi Tools Sistemi nedir? Neler bulunur?

Bu yazımı ile sizlere bosch amw 10 serisi çok fonksiyonlu olarak kullanım imkanı sunan sistemden bahsedecek ve bu aletleri ayrıntılı olarak ele alacağız. Daha önceki yazılarmızda bir kaç tanesini ele almıştık. Tamamını bir arada olması gerektiğini düşünerek konuyu açmak istedik.
Bosch AMW 10 Multi Tools bahçe işlerinde kullanım amacı ile oluşturulmuş el aletleri gurubudur. Bahçe işleri olarak çit budama makinesi, yüksek dal budama makinesi, yüksek çit budama, yaprak toplama makinesi, yaprak üfleme makinesi, çalı tırpanı, kenar kesme makinesi bulunmaktadır.


Bosch AMW FS Çalı Tırpanı
Bu gurupta bulunan Bosch AMW FS bahçe işlerinde çalı tırpanı olarak kullanılmaktadır. Bahçenizde yabancı otların kesilerek temizlenmesi için ihtiyacınız olan bahçe aletidir. Ürün ile birlikte gelen 3 kenarlı kesme bıçağı ile 1.6 kg ağırlığı ile rahat bir kesme yapabilirsiniz. 23 cm kesme çapı bulunan bu ürün bahçenizde çıkan istemediğiniz otların kesiminde size en iyi yardımcınız olacaktır.

Bosch AMW LB yaprak üfleme makinesi
Özellikle sonbaharda ihtiyac duyduğunuz yaprak toplama makinesi ya da diğer adı ile yaprak üfleme makinesi ile kafanız rahat olacak. AMW 10 grubunda yer alan Bosch AMW LB yaprak üfleme makinesi ile yaprakları çimlerinize ya da zemine zarar vermeden bir yere toplaya bileceksiniz. Kullanımı kolay ve pratik olmasından yorulmadan bu işlerinizi güvenle ve hızla tamamlayabileceksiniz.
  • Hava akım hızı 220 km/h – ıslak yaprak ve çam iğnesi gibi inatçı ve ağır bahçe atıklarını kolayca kaldırabilirsiniz
  • Bahçe atıklarının kaldırılması sırasında hava akışını iyi biçimde kontrol etmek için tasarlanmış püskürtme tekniği
  • Dengelenmiş ağırlık dağıtımı ve ergonomik tasarım sayesinde aletle çalışmak kolay ve rahat
Bosch AMW 10 SG
 Budama ile ilgili olarak bosch firmasının bu grupta sunmuş olduğu yüksek dal budama makinesi Bosch AMW 10 SG ile merdiven kullanmadan üstlerde kalan dalların kesilerek budanmasını yapabilirsiniz. 26 cm uzunluğunda pala testeresi ile dalları hızlı ve kolay bir şekilde kesebiliceksiniz. Bu tür aletlerin kullanımları sırasında mutlaka iş güvenliği ekipmanlarını kullanmayı unutmayınız.
  • 12 m/s'lik yüksek zincir hızı
  • Otomatik zincir yağlama
  • Baş üstü kesim işleri için 26 cm'lik kompakt pala
Bosch AMW 10 HS yüksek çit budama aparatı
 Yüksek çitlerin kesiminde zorlanıldığını düşünülürek tasarlanmış olan Bosch AMW 10 HS yüksek çit budama aparatı ile bu işleirnizi de güvenle ve hızlı bir şekilde tamalayacaksınız.
  • Çitlerle uğraşırken, baş üstünde de rahat kullanım için tek elle 180°'lik açı ayarı
  • 15 mm'lik bıçak aralığı orta kalınlıktaki dalların kesimine de olanak sağlar
  • 430 mm'lik pala uzunluğu
Bosch AMW 10 RT Tahrik Ünitesi ve çim biçme
AMW 10 RT Tahrik Ünitesi ve çim biçme donanımı ile çim biçme makinelerinin ulaşamadığı kenarlarda bulunan çimlerin kesimi için kullanabileceğiniz el aletidir. Elektrikli olarak kullanacağınız AMW 10 RT bahçe işlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. 
  • Çok yönlü: Çim biçme, ağaç budama ve çit kesmeyi tek bir aletle halledin.
  • Zahmetsiz: Ek donanımları kolayca ve yardımcı gereç kullanmadan değiştirin.
  • Güçlü: Her kullanım alanında mükemmel kesme performansı için 1000 Watt'lık tahrik ünitesi.
Bu gurupta bulunan tüm ürünleri ennalbur online satış mağazasından en uygun fiyatla alabilirsiniz. 








Bosch GDX 18 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 18 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 18 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi aradığınız özelliklerde bir darbeli vidalama makinası olabilir. 

Bosch akülü vidalama makinası nerelerde, hangi alanlarda kullanılır, teknik özellikleri nelerdir başlıklarına değineceğiz. 

Profesyonel elektrikli ve akülü el aletleri arasında yer alan Bosch GDX serisi akğlğ darbeli vidalama ile işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Piyasada bulabileceğiniz bir çok marka ve bu markalar altında bulabileceğiniz bir çok model arasında fonksiyonel farklılıklar, dayanıklılık, güç ve moment değer farkları bulunmaktadır. Dikkat etmeniz gereken bütçenize en uygun olan model ve markadan satın almanız gerektiğidir.
Otomobil sektöründe yoğunlukla kullanımı söz konusu olan darbeli vidalama makineleri taşınabilir olan akülü modelleri ile dilediğiniz anda kullanıma hazır olan modellerdir. Bosch firmasının mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan GDX 18 V-EC modelide her an kullanıma hazır bir akülü vidalamalar arasında yer almaktadır.
Sıkışmış olan vidaların sökülmesinde rahatlıkla kullanılan ve işi kolaylaştıran özelliklere sahip olması da ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

Bosch GDX 18 V-EC genel özellikleri nelerdir?

Farklı uygulanalarda değişik tork momentleri olması ve 3 farklı kadaemede enerji kontrolü sağlaması olan bir makinedir. Dakikada 0 ile 1300, 2600 ve 3200 devir performasını sağlamaktadır. Darbe sayısı olarak dakikada 0 ile 1100, 2600 ve 3200 devir ayarlanabilmektedir. Kullanım amacına ve alanına göre 1/2 inç dörtgen - 174 inç altıgen özel kombine uç girişi bulunmaktadır. Kömür teknolojiye sahip olmasından dolayı kullanım ömrü diğer makinalara oranla yüzde 100 daha fazladır. Dar alanlarda ve baş üzeri kullanımı için tasarlanmış olan ürün kompact yapısı ile kolay kullanım sağlamaktadır.

Bosch GDX 18 V-ECteknik özellikleri nelerdir?

Makina ile birlikte gelen akü özellikleri ile başlayalım.
4 Ah akü bulunan makina ile boşta 0 - 2800 dakikada devir sağlayabilmektedir. 2 farklı vites bulunan makina ile 1. viteste 1100 -2600 devir, 2. viteste 2600 - 3200 devir dakikada sağlamaktadır.
Akülü ağırlığı 1,7 kg olan GDX 18 V-EC modeli akülü darbeli vidalama 185 Nm tork gücüne sahiptir. Nominal darbe sayısı 0  ila 3200 bpm değerlerindedir. 18 V akü gerilimine sahiptir.

Bosch GDX 14,4 V-EC Professional Somun Sıkma Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 14,4 V-EC Professional Somun Sıkma Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 14,4 V-EC Professional Somun Sıkma Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 14,4 V-EC Professional Somun Sıkma Makinesi kapıda ödeme ile ya da kredi kartına 9 taksit satın alabilirsiniz. Bosch GDX 14,4 V-EC Professional Somun Sıkma Makinesi ile en uygun fiyatlar ile sahip olacaksınız.

Teslimat kapsamı
  Bosch GDX 14,4 V-EC Professional bilgileri
Tanımlama değerleri
Sipariş numarası 0 601 9B9 000
EAN kodu 3165140661904
GDX 14,4 V-EC Professional Teslimat kapsamı:
Kalem Dahil
L-BOXX 136 1 600 A00 1RR
1/2 L-BOXX eklentisi, aksesuar 1 600 A00 2WC
Hızlı şarj cihazı AL 1860 CV 2 607 225 322
1/2 L-BOXX eklentisi, el aleti ve şarj cihazı için 1 600 A00 2WB
2 x 4,0 Ah Li-iyon Akü 1 600 Z00 033

Özelliklere genel bakış
Akü kapasitesi 4 Ah
Boştaki devir sayısı 0 - 2.800 dev/dak
Şarj süresi 45 dak
Tork kademeleri 3
Akü ile birlikte ağırlığı 1.6 kg
Maks. tork (sert vidalama) 175 Nm
Nominal darbe sayısı 0 - 3200 bpm
Uzunluk 158 mm
Yükseklik 240 mm
Akü gerilimi 14.4 V
Uç girişi 1/4" iç altıgen ve 1/2" dış dörtgen
Vida çapı
Vida çapı M 6 – M 16
Vidaları ve somunları izin verilen maksimum boyutta sıkma
Titreşim emisyon değeri ah 13 m/s²
Tolerans K 1.5 m/s²
Bosch GSB 14,4 V-EC Professional Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi 4,0 Ah Ennalbur ’da!

Bosch GSB 14,4 V-EC Professional Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi 4,0 Ah Ennalbur ’da!

Performansın ve kalitenin bir arada olduğu bir matkap ile karşınızdayız. Beklentilerinizi karşılayacak olan ve işlerinizi kolaylıkla yapmanızı sağlayacak olan Bosch markasının geliştirmiş olduğu GSB 14.4 V-EC akülü darbeli matkap sizin için en iyi ürünlerden bir tanesidir.
Bosch GSB 14,4 V-EC Professional Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi en uygun fiyatlar ile Ennalbur yapı market e-ticaret sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.
Bosch GSB 14,4 V-EC Professional Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi genel ve teknik özelliklerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Bosch GSB 14,4 V-EC Professional Akülü Darbeli Delme Vidalama Makinesi Genel Özellikleri:
  • Kömürsüz teknolojinin en yenilerinde birine sahip olabilirsiniz. Komple metak madren ile daha dayanıklı ve kaliteli bir ürüne sahip olacaksınız.
  • Üründe ayrıca hassas kavrama ve geri tepme kontrolü bulunmaktadır. 
  • Yeni tasarımı ile tutamak ve ergonomik yapısı sayesinde rahat bir çalışma gerçekleştirebileceksiniz.


Bosch AHS 45-15 LI Akülü Çit Kesme Makinası Ennalbur ‘da!

Bosch AHS 45-15 LI Akülü Çit Kesme Makinası Ennalbur ‘da!

Bosch akülü el aletleri olarak geliştiriş-lmiş olan çit kesme makinası AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası ile bahçe işlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Kaliteli ve kullanışlı bir bahçe el aleti olan Bosch AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası ile çitleri budamak, şekil vermek artık daha basit olacaktır.
Piyasa da bulunan farklı marka ve modelllere kıyasla daha uzun ömürlü kullanılabilecek bir ürün olan bosch markasının en yeni ürünleri arasında bulunamaktadır.

Hafif ve kompak yapısı ile küçük çalıların bakımı için ideal bir makinedir. Sürekli kesim performansına sahip olan makina Anti-blokaj sistemi bulunmaktadır. Kullanılmadığı zamanda mevcut şarjı kayba uğramadan kullanıma hazır bir bekleme sağlamaktadır. Ayrıca üründe Syneon Chip bulunmaktadır. Syneon chip ile akıllı enerji kullanımı söz konusu olmaktadır. 15 mm bıçak aralığı ve elmas perdahlı bıçağı ile 450 mm derinlikte çit kesme ve budama işlemini yapabilirsiniz. Konforlu ve ideal kullanım için tasarlanmıştır.

Bosch AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası teknik özelliklerinden de bahsedeceğiz. 

Teknik özellikleri arasında Lityum iyon akü kullanıldığına değinebiliriz. 10.8 V 2 ah akü bulunan ürünün şarj süresi 1.5 saat'te gerçekleşmektedir. Bir dolum akü ile 90 metre kare alan budaması yapılabilmektedir. Bıçak uzunluğu 450 mm bıçak aralığı 15 mm aralığındadır. Strok sayısı ise boşta 2400 stroktur. 2 Kg ağırlığı ile rahat çalışma imkanı sunmakta ve yorulmadan işlerinizi yapabilmeniz sağlanmaktadır. Ayrıca 2.5 m/s2 değerinde titreşim emisyon bulunmakta rahatsız etmeyecek değerlerde çalışma sağlamaktadır. Gürültü oranı 67 desiberdir. Ürün ile birlikte 10.8 V 2.0 ah akü gelmektedir. 90 dakikalık şarj aletide ürün ile birlikte gelmektedir.

Ürün hakkında merak ettiğiniz sorularınıza ennalbur yapı market danışma hattımızı arayabilirsiniz. En uygun fiyatları hırdavat, el aletleri, iş güvenliği ekipmanları, tesisat malzemelerini, elektrikli el aletleri ve akülü el aletlerini yine akülü çit kesme makinası iüzerinden sahip olabilir, kapıda ödeme ile güvenli bir alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.
Bosch Tilki kuyruk testere özellikleri nelerdir?

Bosch Tilki kuyruk testere özellikleri nelerdir?

Bahçe ve inşaat alanlarında ahşap, ağaç gibi metaryellerin kesimi için tasarlanarak geliştirilmiş olan elektrikli el aletlerinden olan elektrikli testere gurubu içerisinde bulunan tilki kuyruk testereler bulunmaktadır. Farklı marka ve modeller arasında en kullanışlı olan bosch marka ürünler arasında Bosch PFZ 500 E Tilki Kuyruğu bulunmaktadır.

Bosch PFZ 500 E Tilki Kuyruğu Testere teknik özelliklerine ve kullanım alanlarına değinerek konumuza devam etmek istiyoruz. 

Tilki kuyruk testere nereker de kullanılır? 

Kullanım alanları oldukça geniş olan bu makineler ile kesme amacı kullanılmaktadır.Ağaç, ahşap, tahta, metal yanı sıra kasaplarında kemik kesme için kullanıdıkları bilinmektedir. Farklı fonksiyonlara sahip olan tilki kuyruk testereler farklı marka ve modellere göre fiyat farkı ortaya çıkmaktadır. Kalite ve dayanıklılık dikkate alınırsa öncü makina üreticileri tarafından üretilmiş olan tilki kuyruk testereleri tercih etmek daima uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır. Aynı makinayı yukarıda bahsetmiş olduğumuz meteryallerin kesiminde kullanabilmeniz için yapmanız gerken bu metaryellerin kesimine uygun olan testere ucunun bulunması gerektiğidir. Bosch Bosch PFZ 500 E Tilki Kuyruğu Testere olarak kullanıma sunmuş oldukları PFZ 500 E Tilki kuyruk testere uygun fiyata bulabileceğiniz kaliteli makineler arasında yer almaktadır. Peki bu makinenin özellikleri neler? Şimdi bu özellikleri ele alalım.

Bosch PFZ 500 E ENNALBURDA

Bosch PFZ 500 E Tilki Kuyruğu Testere Özellikleri nelerdir?

  • Her tür kesme işleriniz için elinizin altında bir elektrikli testere olacak. 
  • Hızlı ve kullanışlı yapısı ile hızlı ve güvenli bir kesme işlemi yapabilirsiniz. 
  • 500 watt gücünde motoru bulunan üründe 23 mm uzunluğunda baskı yapabilme alanı bulunmaktadır. 
  • 2 kg ağırlığı olması da kullanım sırasında ek bir yük gerektirmeden yorulmadan kesme işlemini gerçekleştirmeniz sağlayacaktır. 
  • SDS sistem testere bıçağı kullanımasından dolayı rahat ve hızlı bir bıçak değişimi sağlamakta olup anahtar gerektirmemektedir. 
  • Ayrıca devir seçenekleri ile daha hassas işlerinizde kullanım imkanı sunmaktadır. 
  • Tutacağınız kısmın rhat olması da kullanım sırasında ellerinizi tahriş olmaktan koruyacaktır. 
  • Ürün üzerinde bulunan güvenlik şalteri de güvenli bir çalışma ortamı sağlamaktadır.
  • Dal kesiminde, budamada , lata kesiminde, plastik ve metal kesiminde kullanılabilir olmasıda çok yönlü bir el aleti olduğunu göstermektedir. 


Bosch PFZ 500 E ile birlikte nelere sahip olacaksınız?

  • Ürün ile birlikte size bir adet ahşap için kesme testere ucu gelmektedir. Ayrıca hem metal hemde ahşap için kullanabileceğiniz bir bıçak ek olarak çıkmaktadır. 
  • Bir adet çanta, teknik veriler kitapçığı ile gelmektedir. 
Şimdi teknik verlere bir göz gezdirelim.
  • 500 Watt güç girişi ve 300 Watt güç çıkışı bulunmaktadır. 
  • Ahşap kesme kalınlığı 150 mm çalik için 10 mm kesme kalınlığı bulunmaktadır. 
  • Strok sayısı 0 ile 2700 dakikaki devridir. 
  • Ağırlığı 2 kg'dır. 
  • Bosch SDS kullanmaktadır. 
  • Kapama emniyeti bulunmaktadır. 
Bosch PKS 16 Multi Daire Testere nerelerde kullanılır?

Bosch PKS 16 Multi Daire Testere nerelerde kullanılır?

 Bosch PKS 16 Multi Daire Testere nedir? Kullanım alanları nelerdir?

Bosch makine daire testere olarak bu konumuza başlıyoruz. Konumuzda sizlere Bosch PKS 16 Multi Daire testere kullanım alanlarını, hangi malzemelerin kesiminde kullanabileceğinizden bahsedip genel ve teknik özelliklerinden bahsedeceğiz.
Daire testere alırken dikkat etmeniz gereken hususlarıda maddeler altında bu konumuz içerisinden bulabileceksiniz.

Öncelikle  Bosch PKS 16 Multi Daire testere nerelerde kullanılır ile başlayalım. Kullanım alanı olarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden daire testere düz kesim için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip bir makina olarak karşımıza çıkıyor. Bosch PKS 16 Multi Daire testere ile ince sac kesimi, 16 mm ye kadar sunta, parke, mdf, plastik kesimi yapabilmektesiniz. Keseceğiniz malzemenin niteliği makine ile birlikte gelen kesme bıçağı ile birlikte gelen bıçak ile kesim yapabilmenizi sağlamaktadır.

Bosch PKS 16 Multi Daire Testere  Ennalbur da!


Daire testere alırken dikkat etmeniz gereken hususları şimdi maddeler halinde ele alalım. 

  1. Kullanım amacınıza göre satın alacağınız daire testereyi düşünün ve karar vermeden önce bu hususu değerlendirmeyi deneyin. 
  2. Düz kesim yapacağınızı belirlediğiniz ama kesim yapacağınız derinliği de düşünmeniz gerekmektedir. Bu makine ile 16 mm derinliğe kadar kesim yapılabildiğini unutmayınız. 
  3. Kesilecek olan malzemenin niteliğini dikkate almanız gerekir. 
  4. Derinlik kontrol sisteminin olması sizin için önemli olan unsurlar arasında yer alıyorsa bu makina sizin için biçilmiş bir kaftan olabilir. 
  5. Sürekli kullanım için satın almayı düşündüğünüz bir makina ihtiyacınız bulunuyor ise satın alacağınız makinenin servis ağının yanı sıra kalite büyük önem taşımaktadır. Kullanım sırasında yaşayabileceğiniz problemlerin hızlı bir şekilde giderilmesi iş kaybını önleyeceğini unutmayınız. 
  6. En önemlisi bütçenizi sarsmayacak ve kullanımı ile zarar etmeyeceğiniz boyutta bir daire testere satın almanız gerektiğidir. 
Tüm tercihlerinizi değerlendirdiniz diyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz hususlara uyan bir makine için Bosch PKS 16 Multi Daire testere tavsiye edebileceğimiz bir olarak sunmaktayız. Farklı marka ve modellerin bulunduğu piyasa ürünleri tercih etmeniz sizin maddi ve manevi kaybınıza yol açabileceğini unutmayınız.

Marangozların, reklamcıların tercih etmekte oldukları elektrikli el aletleri arasında bulunan Bosch PKS 16 Multi Daire testere özelliklerini anlatalım.
  1. Kullanımı oldukça basit bir daire testere olduğu aşikar. Fayans kesimi dahi yapabileceğiniz bir bıçak ile ahşap, plastik, ince sac, sunta, mdf kesimi yapabilirsiniz. 
  2. Dar alanlarda kullanımı oldukça basit bir makinedir. Kompak yapısı ile yorulmadan çalışabilirsiniz. 
  3.  Testere bıçağı mil ile hızlı ve kolay değişim için monte edilmektedir. 
  4. Kesme derinliği ayarlanabilir olması ihtiyacınız olan derinlikte oluk açmanızı sağlamaktadır. 
  5. Toz emme adaptörü ürün ile birlikte gelmektedir. 
  6. 400 W güç girişi ile çalışmaktadır. 
  7. 16 mm kesme derinliği bulunan ürün ile parke, mdv, plastik levha, sac, düz kesimlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. 
  8. Yumuşak yüzeyli tutmak ile elleriniz daha korunaklı olacaktır. 
  9. Daire testere anma çapı ise 65 mm dir. 
  10. Rolatide bıçak devir sayısı dakikada 6400 seferdir. 
  11. Makina ağırlığı ise 1600 gr'dır. 
Ürün ile birlikte sizlere toz emme aparatı, elmas uçlu kesme bıçağı, Ceramic, Precision, Special bıçaklar sunulurken bir adet plastik çanta da bulunmaktadır.


Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Ennalbur ’da!

Bir önceki yazımız ile sizlere yaprak üfleme makinelerini tanıdık. Tavsiye edebileceğimiz bosch alb 36 li teknik özellikleri ve genel özelliklerini bu yazımız ile sizlere sunacağız.
Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi kapıda ödeme ile ya da kredi kartına 9 taksit satın alabilirsiniz. Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi ile en uygun fiyatlar ile sahip olacaksınız.

Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama Genel özellikleri ile devam edeceğiz. 


Kolay bir kullanım için denge ağırlık dağılımı iyi yapılmış bir yaprak üfleme makinesi arıyorsanız ALB 36 Li size en uygun makinedir diyebilirz.
36 volt bosch bahçe aletlerine uyumlu olan bir akünün bulunuduğu ürün ile elektrik kablosu ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Bu akü diğer bosch bahçe makineleri ile uyumlu olduğu çin diğer makinelerde de kullanabileceksiniz. Lityum iyon teknolojisi akü kullanımından dolayı kullanılmağı anda güç kaybı yaşanmaması için hafıza kaybı olamamaktadır. 1,5 saat içerisinde tam dolum sağlanmaktadır.Tam dolu akü ile aralıksız 35 dakika kullanılmaktadır.



İki faklı seçenek ile satışa sunulan Bosch ALB 36 Li yaprak üfleme makinesi akülü ya da aküsüz olarak satılmaktadır. Satın alırken akü ihtiyacınız olmaması durumunda (eliniz de var ise) daha uygun fiyata satına alabilirsiniz. İlk defa bir bosch bahçe aleti alıyorsanız mutlaka akülü olarak satın alınız.

Aküsüz olarak piyasa da Bosch yaprak üfleme makinesi ortalama 500 TL - 700 TL civarında satılırken akülü olarak satış fiyatı 960 TL ile 1350 Tl arasında satın alabilirsiniz.
Bosch Kalitesi Fayans Kesme Makineleri

Bosch Kalitesi Fayans Kesme Makineleri

Fayans kesme makinaları arasında bulunan Bosch firmasının üretmiş olduğu iki model fayans kesici ele alacığır. Fayans kesme denildiğinde akla gelebilecek bir çok marka ve model bulunmaktadır. Kullanım amaçları aynı olan bu aletler ile her fayans kesimi yapılabilmektedir. Kaliteli bir kesim için ihtiyacınız olan doğru ürün tercihi yapmanız gerkemektedir.

 Bosch Fayans Kesme Makineleri Ennalbur'da


Farklı ölçülerde olabilen fayanslar yine bu makineler ile kesimi mümkündür. Bosch fayans kesiciler de bu ölçülere göre iki farklı modelde üretilmiştir. 470 mm ve 640 mm uzunlularında fayansların kesimi için tasarlanmış kesicileri ele alalım. Temel olarak aynı amaca hizmet eden bu kesiciler ile fayans cizilere uygulanacak olan az bir kuvvet ile kırma işlemini yapabileceksiniz. Profesyonel kullanıcıların tercih ettikleri Bosch marka fayans kesiciler PTC 470 ve PTC 640 olarak adlandırılmıştır.

Şimdi bu iki model bosch fayans kesicileri ve özelliklerini ele alalım.





Bosch PTC 470 özellikleri olarak ilk dikkatimizi çeken tek bir seferde zahmetsiz bir şekilde kesme yapabilmeniz oluyor. Titanyum kaplama kesici elmas ile fayans rahatça çizilmekte ve az bir kuvvet ile klaylıkla çizilen kısım kırılmaktadır. Fayans sarfiyatını en az şekilde bitirerek işlerinizi kolaylıkla tamalayabilmektedir. 47 cm çapında fayans kesimine kadar kesme yapılabilmektedir.




Bosch PTC 640 modeli yine aynı özelliklere sahip olmasının yanı sıra 64 cm çaplı fayansları kesiminde rahatlıkla kesim yapılabilmektedir.

Her iki modeli piyasa değerleri farklılık göstermekte olup en uygun fiyatlar ile yine ennalbur yağı market hırdavar e ticaret sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.
Üçgen zımpara ne için kullanılır? Tavsiye üçgen zımparalar.

Üçgen zımpara ne için kullanılır? Tavsiye üçgen zımparalar.

Bu konumuzda üçgen zımpara ne için kullanıldığına, nerelerde kullanılır ve hangi marka üçgen zımpara tavsiye edilebilire değineceğiz. Farklı markaların bulunduğu Üçgen zımpara makinaları kalite ve dayanıklılıkları bakımından farklı fiyatlar altında satın alabilirsiniz.

İlk olarak üçgen zımpara makinesi ne işe yarar ile başlayalım. Köşelerde normal zımpara makinalarının ulaşamadığı alanlarda tasarımı ile kolaylıkla ulaşabilmenizi ve zımparalama işlemini yaptığınız, kenar ve düz yüzeylerinde pürüzlerin giderilmesi maksadı ile kullanılan makinelerdir. Hızlı ve düzgün zımparalama işlemi içi farklı değerlere sahip olan zımpara kağıtları kullanılarak yüzey temizleme işlemi yapılabilmektedir. Bu zımparalar üçgen zımpara makinalarına özel olarak üretilmekte olup, bahsettiğimiz gibi farklı kum değerleri ile satışa sunulmaktadır. Özetleyecek olunursa ulaşılması zor köşeler dahil olmak üzere tüm kenar ve yüzeylerin temizlenerek düzeltilmesine yarayan elektrikli zımpara ya da akülü zımpara makineleridir.
Kullanımı bakımından mobilya imalatında marangozların kullandıkları makinelerdir. Alçıpan işlerinde, otomobil sanayide de kullanıldıkları olmaktadır.

Bahsetmiş olduğumuz farklı marka ve modellerden kesenize ve kullanım bakımından fiyat aralıkları bulunmaktadır. Bir üçgen zımpara satın alırken dikkar etmeniz gereken husulardan ilk akla geleni kullanım aralığına göre ne amaç ile aldığınız olmalıdır. Ara sıra kullanacağınızı düşündüğünüz bir üçgen zımpara makinesi orta kalite uygun fiyatlarda bulabileceğiniz herhangi bir marka ve model olabilir. Yalnız mesleki olarak kullanmayı düşündüğünüz bir makina arıyorsanız kaliteli profesyonel bir üçgen zımpara makinesi almanızı öneririz. Kaliteli bir ürün aldığınız zaman elbet problemler yaşayabilme olasılı bulunmakta olmasından dolayı satın alırken dikkat etmeniz gereken diğer bir husus da servis ağının yaygın olması olmalıdır. Zaman kaybına neden olmayacak bir servis ağına sahip olan bir üçgen zımpara makinesi satın almanız sizin için öncelikli ürün tercihiniz olması gerekmektedir.

Üçgen zımpara makinesi tavsiyemiz olarak bu yazımızda bir kaç marka ve modelden örnekler verebiliriz.

Dilerseniz ennalbur destek hattımızı arayarak ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Bosch firmasının üretmiş olduğu Bosch PSM 200 AES Üçgen Zımpara Makinası bu markanın en yeni ürünleri arasında yer almaktadır. En son teknolojik yapıya sahip olan bir ürün olarak karşımıza çıkan bu üründe 200 w güç gürüşü bulunmaktadır. Dakikada 6.000 – 26.000 titreşim değeri size sunulurken 164 cm² zımpara yüzeyi ile hızlı ve daha iyi bir zımparalama işlemi yapabilirsiniz. 1,4 kg ağırlığında olan bosch üçgen zımpara makinesi 1,8 mm titreşim çapı bulunmaktadır. Ürün ile birlikte size sunulan bir adet plastik taşıma çantası, dükdörgen zımpara tabanı ve 1 adet ütü biçiminde zımpara kağıdı 80 kum olarak sunulmaktadır. Ayrıca bir adet dikdörtgen tabana göre yine 80 kum 1 adet zımpara kağıdı da bulunmaktadır.

Alman teknolojisi sadece bosch marka ile sınırlı olmadığı gibi yine alman menşeyli Einhell marka daha uygun fiyatlı bir üçgen zımpara sahibi olabilirsiniz. Einhell TE-OS 1320 Üçgen Titreşim Zımpara sizlere tavsiye edebileceğimiz ikinci derecede kaliteye sahip olan makineler arasında yer almaktadır.Einhell üreticileri bu makina ile kullanıcıya en iyi performansı ve kaliteyi hedeflemiş olmalılar ki toz emme adaptörü, 6 adet zımpara kağıdı, cırt bant zımpara tabanı, kablo clipsi ve filitreli toz torbası ürün ile birlikte sizlere sunulmaktadır.230 V giriş gücü ile kullanıcılarına 130 W güç uygulama sunmakta olan üçgen zımpara makinesi 150 x 150 x 100 mm zımparalama alanı ile hızlı ve daha iyi bir zımparalama işlemi yapmanızı sağlamaktadır.2 mm titreşim çapı ile daha temiz bir işlem gerçekleştirebileceksiniz.

Bu ürünler hakkında sorularınızı bizlere danşma hattımızı arayarak sorabilirsiniz. Ayrıca bloğumuzda bulunan zımpara makinası alırken nelere dikkat edebilirsiniz konumuza da bir göz atabilirsiniz.