Üçgen zımpara ne için kullanılır? Tavsiye üçgen zımparalar.

Bu konumuzda üçgen zımpara ne için kullanıldığına, nerelerde kullanılır ve hangi marka üçgen zımpara tavsiye edilebilire değineceğiz. Farklı markaların bulunduğu Üçgen zımpara makinaları kalite ve dayanıklılıkları bakımından farklı fiyatlar altında satın alabilirsiniz.

İlk olarak üçgen zımpara makinesi ne işe yarar ile başlayalım. Köşelerde normal zımpara makinalarının ulaşamadığı alanlarda tasarımı ile kolaylıkla ulaşabilmenizi ve zımparalama işlemini yaptığınız, kenar ve düz yüzeylerinde pürüzlerin giderilmesi maksadı ile kullanılan makinelerdir. Hızlı ve düzgün zımparalama işlemi içi farklı değerlere sahip olan zımpara kağıtları kullanılarak yüzey temizleme işlemi yapılabilmektedir. Bu zımparalar üçgen zımpara makinalarına özel olarak üretilmekte olup, bahsettiğimiz gibi farklı kum değerleri ile satışa sunulmaktadır. Özetleyecek olunursa ulaşılması zor köşeler dahil olmak üzere tüm kenar ve yüzeylerin temizlenerek düzeltilmesine yarayan elektrikli zımpara ya da akülü zımpara makineleridir.
Kullanımı bakımından mobilya imalatında marangozların kullandıkları makinelerdir. Alçıpan işlerinde, otomobil sanayide de kullanıldıkları olmaktadır.

Bahsetmiş olduğumuz farklı marka ve modellerden kesenize ve kullanım bakımından fiyat aralıkları bulunmaktadır. Bir üçgen zımpara satın alırken dikkar etmeniz gereken husulardan ilk akla geleni kullanım aralığına göre ne amaç ile aldığınız olmalıdır. Ara sıra kullanacağınızı düşündüğünüz bir üçgen zımpara makinesi orta kalite uygun fiyatlarda bulabileceğiniz herhangi bir marka ve model olabilir. Yalnız mesleki olarak kullanmayı düşündüğünüz bir makina arıyorsanız kaliteli profesyonel bir üçgen zımpara makinesi almanızı öneririz. Kaliteli bir ürün aldığınız zaman elbet problemler yaşayabilme olasılı bulunmakta olmasından dolayı satın alırken dikkat etmeniz gereken diğer bir husus da servis ağının yaygın olması olmalıdır. Zaman kaybına neden olmayacak bir servis ağına sahip olan bir üçgen zımpara makinesi satın almanız sizin için öncelikli ürün tercihiniz olması gerekmektedir.

Üçgen zımpara makinesi tavsiyemiz olarak bu yazımızda bir kaç marka ve modelden örnekler verebiliriz.

Dilerseniz ennalbur destek hattımızı arayarak ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Bosch firmasının üretmiş olduğu Bosch PSM 200 AES Üçgen Zımpara Makinası bu markanın en yeni ürünleri arasında yer almaktadır. En son teknolojik yapıya sahip olan bir ürün olarak karşımıza çıkan bu üründe 200 w güç gürüşü bulunmaktadır. Dakikada 6.000 – 26.000 titreşim değeri size sunulurken 164 cm² zımpara yüzeyi ile hızlı ve daha iyi bir zımparalama işlemi yapabilirsiniz. 1,4 kg ağırlığında olan bosch üçgen zımpara makinesi 1,8 mm titreşim çapı bulunmaktadır. Ürün ile birlikte size sunulan bir adet plastik taşıma çantası, dükdörgen zımpara tabanı ve 1 adet ütü biçiminde zımpara kağıdı 80 kum olarak sunulmaktadır. Ayrıca bir adet dikdörtgen tabana göre yine 80 kum 1 adet zımpara kağıdı da bulunmaktadır.

Alman teknolojisi sadece bosch marka ile sınırlı olmadığı gibi yine alman menşeyli Einhell marka daha uygun fiyatlı bir üçgen zımpara sahibi olabilirsiniz. Einhell TE-OS 1320 Üçgen Titreşim Zımpara sizlere tavsiye edebileceğimiz ikinci derecede kaliteye sahip olan makineler arasında yer almaktadır.Einhell üreticileri bu makina ile kullanıcıya en iyi performansı ve kaliteyi hedeflemiş olmalılar ki toz emme adaptörü, 6 adet zımpara kağıdı, cırt bant zımpara tabanı, kablo clipsi ve filitreli toz torbası ürün ile birlikte sizlere sunulmaktadır.230 V giriş gücü ile kullanıcılarına 130 W güç uygulama sunmakta olan üçgen zımpara makinesi 150 x 150 x 100 mm zımparalama alanı ile hızlı ve daha iyi bir zımparalama işlemi yapmanızı sağlamaktadır.2 mm titreşim çapı ile daha temiz bir işlem gerçekleştirebileceksiniz.

Bu ürünler hakkında sorularınızı bizlere danşma hattımızı arayarak sorabilirsiniz. Ayrıca bloğumuzda bulunan zımpara makinası alırken nelere dikkat edebilirsiniz konumuza da bir göz atabilirsiniz.  

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız