Bosch AMW 10 Multi Tools Sistemi nedir? Neler bulunur?

Bu yazımı ile sizlere bosch amw 10 serisi çok fonksiyonlu olarak kullanım imkanı sunan sistemden bahsedecek ve bu aletleri ayrıntılı olarak ele alacağız. Daha önceki yazılarmızda bir kaç tanesini ele almıştık. Tamamını bir arada olması gerektiğini düşünerek konuyu açmak istedik.
Bosch AMW 10 Multi Tools bahçe işlerinde kullanım amacı ile oluşturulmuş el aletleri gurubudur. Bahçe işleri olarak çit budama makinesi, yüksek dal budama makinesi, yüksek çit budama, yaprak toplama makinesi, yaprak üfleme makinesi, çalı tırpanı, kenar kesme makinesi bulunmaktadır.


Bosch AMW FS Çalı Tırpanı
Bu gurupta bulunan Bosch AMW FS bahçe işlerinde çalı tırpanı olarak kullanılmaktadır. Bahçenizde yabancı otların kesilerek temizlenmesi için ihtiyacınız olan bahçe aletidir. Ürün ile birlikte gelen 3 kenarlı kesme bıçağı ile 1.6 kg ağırlığı ile rahat bir kesme yapabilirsiniz. 23 cm kesme çapı bulunan bu ürün bahçenizde çıkan istemediğiniz otların kesiminde size en iyi yardımcınız olacaktır.

Bosch AMW LB yaprak üfleme makinesi
Özellikle sonbaharda ihtiyac duyduğunuz yaprak toplama makinesi ya da diğer adı ile yaprak üfleme makinesi ile kafanız rahat olacak. AMW 10 grubunda yer alan Bosch AMW LB yaprak üfleme makinesi ile yaprakları çimlerinize ya da zemine zarar vermeden bir yere toplaya bileceksiniz. Kullanımı kolay ve pratik olmasından yorulmadan bu işlerinizi güvenle ve hızla tamamlayabileceksiniz.
  • Hava akım hızı 220 km/h – ıslak yaprak ve çam iğnesi gibi inatçı ve ağır bahçe atıklarını kolayca kaldırabilirsiniz
  • Bahçe atıklarının kaldırılması sırasında hava akışını iyi biçimde kontrol etmek için tasarlanmış püskürtme tekniği
  • Dengelenmiş ağırlık dağıtımı ve ergonomik tasarım sayesinde aletle çalışmak kolay ve rahat
Bosch AMW 10 SG
 Budama ile ilgili olarak bosch firmasının bu grupta sunmuş olduğu yüksek dal budama makinesi Bosch AMW 10 SG ile merdiven kullanmadan üstlerde kalan dalların kesilerek budanmasını yapabilirsiniz. 26 cm uzunluğunda pala testeresi ile dalları hızlı ve kolay bir şekilde kesebiliceksiniz. Bu tür aletlerin kullanımları sırasında mutlaka iş güvenliği ekipmanlarını kullanmayı unutmayınız.
  • 12 m/s'lik yüksek zincir hızı
  • Otomatik zincir yağlama
  • Baş üstü kesim işleri için 26 cm'lik kompakt pala
Bosch AMW 10 HS yüksek çit budama aparatı
 Yüksek çitlerin kesiminde zorlanıldığını düşünülürek tasarlanmış olan Bosch AMW 10 HS yüksek çit budama aparatı ile bu işleirnizi de güvenle ve hızlı bir şekilde tamalayacaksınız.
  • Çitlerle uğraşırken, baş üstünde de rahat kullanım için tek elle 180°'lik açı ayarı
  • 15 mm'lik bıçak aralığı orta kalınlıktaki dalların kesimine de olanak sağlar
  • 430 mm'lik pala uzunluğu
Bosch AMW 10 RT Tahrik Ünitesi ve çim biçme
AMW 10 RT Tahrik Ünitesi ve çim biçme donanımı ile çim biçme makinelerinin ulaşamadığı kenarlarda bulunan çimlerin kesimi için kullanabileceğiniz el aletidir. Elektrikli olarak kullanacağınız AMW 10 RT bahçe işlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz. 
  • Çok yönlü: Çim biçme, ağaç budama ve çit kesmeyi tek bir aletle halledin.
  • Zahmetsiz: Ek donanımları kolayca ve yardımcı gereç kullanmadan değiştirin.
  • Güçlü: Her kullanım alanında mükemmel kesme performansı için 1000 Watt'lık tahrik ünitesi.
Bu gurupta bulunan tüm ürünleri ennalbur online satış mağazasından en uygun fiyatla alabilirsiniz. 









PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız