Bosch GDX 18 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

Bosch GDX 18 V-EC Professional Akülü Darbeli Vidalama Makinesi aradığınız özelliklerde bir darbeli vidalama makinası olabilir. 

Bosch akülü vidalama makinası nerelerde, hangi alanlarda kullanılır, teknik özellikleri nelerdir başlıklarına değineceğiz. 

Profesyonel elektrikli ve akülü el aletleri arasında yer alan Bosch GDX serisi akğlğ darbeli vidalama ile işlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Piyasada bulabileceğiniz bir çok marka ve bu markalar altında bulabileceğiniz bir çok model arasında fonksiyonel farklılıklar, dayanıklılık, güç ve moment değer farkları bulunmaktadır. Dikkat etmeniz gereken bütçenize en uygun olan model ve markadan satın almanız gerektiğidir.
Otomobil sektöründe yoğunlukla kullanımı söz konusu olan darbeli vidalama makineleri taşınabilir olan akülü modelleri ile dilediğiniz anda kullanıma hazır olan modellerdir. Bosch firmasının mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan GDX 18 V-EC modelide her an kullanıma hazır bir akülü vidalamalar arasında yer almaktadır.
Sıkışmış olan vidaların sökülmesinde rahatlıkla kullanılan ve işi kolaylaştıran özelliklere sahip olması da ayrı bir avantaj sağlamaktadır.

Bosch GDX 18 V-EC genel özellikleri nelerdir?

Farklı uygulanalarda değişik tork momentleri olması ve 3 farklı kadaemede enerji kontrolü sağlaması olan bir makinedir. Dakikada 0 ile 1300, 2600 ve 3200 devir performasını sağlamaktadır. Darbe sayısı olarak dakikada 0 ile 1100, 2600 ve 3200 devir ayarlanabilmektedir. Kullanım amacına ve alanına göre 1/2 inç dörtgen - 174 inç altıgen özel kombine uç girişi bulunmaktadır. Kömür teknolojiye sahip olmasından dolayı kullanım ömrü diğer makinalara oranla yüzde 100 daha fazladır. Dar alanlarda ve baş üzeri kullanımı için tasarlanmış olan ürün kompact yapısı ile kolay kullanım sağlamaktadır.

Bosch GDX 18 V-ECteknik özellikleri nelerdir?

Makina ile birlikte gelen akü özellikleri ile başlayalım.
4 Ah akü bulunan makina ile boşta 0 - 2800 dakikada devir sağlayabilmektedir. 2 farklı vites bulunan makina ile 1. viteste 1100 -2600 devir, 2. viteste 2600 - 3200 devir dakikada sağlamaktadır.
Akülü ağırlığı 1,7 kg olan GDX 18 V-EC modeli akülü darbeli vidalama 185 Nm tork gücüne sahiptir. Nominal darbe sayısı 0  ila 3200 bpm değerlerindedir. 18 V akü gerilimine sahiptir.


PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız