Yüksek dal budama makinelesi nedir?

Bosch AMW 10 SG Dal budama

Bahçe el aletleri arasında yüksek dal budama amacı ile tasarlanmış olan el aletleridir. Merdiven kullanmadan yüksekte kalan dalların kesilerek budanabilmesi için kullanılacak makinelerde denilmektedir. Bu yazımızda size tavsiye amaçlı sunacağımız alman teknolojisi Bosch Yüksek dal budama makinesinden bahsedeceğiz.
Bosch bilindiği üzere kaliteli ve dayanıklı el aletleri üreten firmalar arasında yer almaktadır. Bu el aletleri gerek inşaat gerekse bahçe alanlarında kullanımı söz konusu olmuştur. Bu yazımızda bahsetmiş olduğumuz dal budama daha doğrusu yüksek dal budama makinesi Bosch AMW 10 SG Yüksek dal budama makinesi ile yazımıza devam edeceğiz. 

Bosch AMW 10 SG genel özellikleri ve teknik özelliklerini yazaran sizlerin bilgisine sunalım. Bu yazımı gerek yüksek dal budama makinesi tavsiyemiz olarak gereksi bu ürünü tanıtmak maksadı ile yazılmaktadır.

Bosch AMW 10 SG Dal budama özellikleri arasında 12 m/s yüksek zincirli hızı olmaktadır. Üründe otomatik zincir yağlama olmasından dolayı sizin zincir yağlamanız gerek kalmayacaktır. Baş üstü çit kesimlerinde ve yüksek dal budamalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok fonksiyonlu olarak kullanıma sunulmakta olan Bosch Yüksek dal budama makinesi çit budama ve dal budama da kullanıldığı için çok fonksiyonlu olan modeller arasında yer almaktadır. Kullanılan uzatma aparatı diğer makineler de kullanılabilmektedir.
Teknik olarak ele alınacak olunursa kesme uzunşu 26 cm'dir. Zincir hızı 12 m/sn ve zincir bakla gücü 1,3 mm'dir. 1,6 kg olmasından solayı yorulmadan işlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız