Bosch GSR 14,4 V-EC Professional Akülü Delme Vidalama Makinesi Ennalbur ’da!

 Bosch GSR 14,4 V-EC Professional Akülü Delme Vidalama

Bosch GSR 14,4 V-EC 

 

Profesyonel ürünler arasında yer alan Bosch GSR 14,4 V-EC Professional Akülü Delme Vidalama Makinesi sizlere yapacağınız işlerinizde kolaylık sağlayacak kalite ve performansı sunacaktır.
L-Boxx ile birlikte 2 adet 4.0 Ah Li-iyon batarya bulunan ürün Al 1860 şarj cihazı paket içeriğinde bulunmaktadır. Piyasada farklı fiyatlar ile bulacağınız GSR 14.4 V-EC akülü delme vidalama makinası paket içeriğinden dolayı farklılık göstermektedir.
Kalitenin ve yüksek dayanıklılığın bir arada olduğu GSR serisi akülü delme vidalama matkabı komple metal madrene ve kömürsüz teknolojiye sahiptir. Bu özelliği ile uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Tasarımı ile de kolay kullanım ve yormadan çalışabilme imkanı sunmaktadır.

Bu ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi ve stok bilgisi alabilmek için mutlaka ennalbur yapı market destek hattını arayabilirsiniz. 


Ürün teknik özelliklerinden de bahsedeceğiz.

Bosch GSR 14,4 V-EC Professional Akülü Delme Vidalama Teknik özellikleri;

  1. En yüksek tork değeri 60 nm sert vidalamada güç gösterirken yumuşak vidalamalarda 26 nm değerde güç uygulayabilmektedir. 
  2. Devir sayısı dakikada boştayken 0 ile 600 değerinde ilen 2 farklı vites sunmasından dolayı 1900 devire kadar ulaşmaktadır. 
  3. Bu model için pakette sunulan aküler 14.4 V gerilim ve 4 Ah kapasitede sunulmaktadır. Akü ile birlikte ağırlığı 1.6 kg kadardır. 
  4. 45 Dakika gibi kısa bir sürede akü şarji mümkün olan üründe 2 adet akü bulunması bir dolum sırasında diğeri ile devamlı çalışma imkanı sunmaktadır. 
  5. Gelen bataryalar Lityum iyon hücreden oluşmaktadır. Bu durum batarya ömrünü arttırırken dolum için tamamen bitmesi beklemenizi gerektirmemektedir. 
  6. Üç çeneli madren makina ile birlikte gelmektedir. 
  7. GSR 14,4 V-EC modelinde delme çapları ahşap delmede 35 mm, çelik 13 mm çapındadır. 
  8. Vida çapı ise en yüksek 8 mm çapındadır. 
  9.  Metalde delme titreşim emisyon değeri 2.5 m/S2
  10. Makinada 2,5 m7s2 titreşim emisyonuda bulunmaktadır .

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız