Bosch PKS 16 Multi Daire Testere nerelerde kullanılır?

 Bosch PKS 16 Multi Daire Testere nedir? Kullanım alanları nelerdir?

Bosch makine daire testere olarak bu konumuza başlıyoruz. Konumuzda sizlere Bosch PKS 16 Multi Daire testere kullanım alanlarını, hangi malzemelerin kesiminde kullanabileceğinizden bahsedip genel ve teknik özelliklerinden bahsedeceğiz.
Daire testere alırken dikkat etmeniz gereken hususlarıda maddeler altında bu konumuz içerisinden bulabileceksiniz.

Öncelikle  Bosch PKS 16 Multi Daire testere nerelerde kullanılır ile başlayalım. Kullanım alanı olarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden daire testere düz kesim için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip bir makina olarak karşımıza çıkıyor. Bosch PKS 16 Multi Daire testere ile ince sac kesimi, 16 mm ye kadar sunta, parke, mdf, plastik kesimi yapabilmektesiniz. Keseceğiniz malzemenin niteliği makine ile birlikte gelen kesme bıçağı ile birlikte gelen bıçak ile kesim yapabilmenizi sağlamaktadır.

Bosch PKS 16 Multi Daire Testere  Ennalbur da!


Daire testere alırken dikkat etmeniz gereken hususları şimdi maddeler halinde ele alalım. 

  1. Kullanım amacınıza göre satın alacağınız daire testereyi düşünün ve karar vermeden önce bu hususu değerlendirmeyi deneyin. 
  2. Düz kesim yapacağınızı belirlediğiniz ama kesim yapacağınız derinliği de düşünmeniz gerekmektedir. Bu makine ile 16 mm derinliğe kadar kesim yapılabildiğini unutmayınız. 
  3. Kesilecek olan malzemenin niteliğini dikkate almanız gerekir. 
  4. Derinlik kontrol sisteminin olması sizin için önemli olan unsurlar arasında yer alıyorsa bu makina sizin için biçilmiş bir kaftan olabilir. 
  5. Sürekli kullanım için satın almayı düşündüğünüz bir makina ihtiyacınız bulunuyor ise satın alacağınız makinenin servis ağının yanı sıra kalite büyük önem taşımaktadır. Kullanım sırasında yaşayabileceğiniz problemlerin hızlı bir şekilde giderilmesi iş kaybını önleyeceğini unutmayınız. 
  6. En önemlisi bütçenizi sarsmayacak ve kullanımı ile zarar etmeyeceğiniz boyutta bir daire testere satın almanız gerektiğidir. 
Tüm tercihlerinizi değerlendirdiniz diyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz hususlara uyan bir makine için Bosch PKS 16 Multi Daire testere tavsiye edebileceğimiz bir olarak sunmaktayız. Farklı marka ve modellerin bulunduğu piyasa ürünleri tercih etmeniz sizin maddi ve manevi kaybınıza yol açabileceğini unutmayınız.

Marangozların, reklamcıların tercih etmekte oldukları elektrikli el aletleri arasında bulunan Bosch PKS 16 Multi Daire testere özelliklerini anlatalım.
  1. Kullanımı oldukça basit bir daire testere olduğu aşikar. Fayans kesimi dahi yapabileceğiniz bir bıçak ile ahşap, plastik, ince sac, sunta, mdf kesimi yapabilirsiniz. 
  2. Dar alanlarda kullanımı oldukça basit bir makinedir. Kompak yapısı ile yorulmadan çalışabilirsiniz. 
  3.  Testere bıçağı mil ile hızlı ve kolay değişim için monte edilmektedir. 
  4. Kesme derinliği ayarlanabilir olması ihtiyacınız olan derinlikte oluk açmanızı sağlamaktadır. 
  5. Toz emme adaptörü ürün ile birlikte gelmektedir. 
  6. 400 W güç girişi ile çalışmaktadır. 
  7. 16 mm kesme derinliği bulunan ürün ile parke, mdv, plastik levha, sac, düz kesimlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. 
  8. Yumuşak yüzeyli tutmak ile elleriniz daha korunaklı olacaktır. 
  9. Daire testere anma çapı ise 65 mm dir. 
  10. Rolatide bıçak devir sayısı dakikada 6400 seferdir. 
  11. Makina ağırlığı ise 1600 gr'dır. 
Ürün ile birlikte sizlere toz emme aparatı, elmas uçlu kesme bıçağı, Ceramic, Precision, Special bıçaklar sunulurken bir adet plastik çanta da bulunmaktadır.



PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız