Bosch Kalitesi Fayans Kesme Makineleri

Fayans kesme makinaları arasında bulunan Bosch firmasının üretmiş olduğu iki model fayans kesici ele alacığır. Fayans kesme denildiğinde akla gelebilecek bir çok marka ve model bulunmaktadır. Kullanım amaçları aynı olan bu aletler ile her fayans kesimi yapılabilmektedir. Kaliteli bir kesim için ihtiyacınız olan doğru ürün tercihi yapmanız gerkemektedir.

 Bosch Fayans Kesme Makineleri Ennalbur'da


Farklı ölçülerde olabilen fayanslar yine bu makineler ile kesimi mümkündür. Bosch fayans kesiciler de bu ölçülere göre iki farklı modelde üretilmiştir. 470 mm ve 640 mm uzunlularında fayansların kesimi için tasarlanmış kesicileri ele alalım. Temel olarak aynı amaca hizmet eden bu kesiciler ile fayans cizilere uygulanacak olan az bir kuvvet ile kırma işlemini yapabileceksiniz. Profesyonel kullanıcıların tercih ettikleri Bosch marka fayans kesiciler PTC 470 ve PTC 640 olarak adlandırılmıştır.

Şimdi bu iki model bosch fayans kesicileri ve özelliklerini ele alalım.





Bosch PTC 470 özellikleri olarak ilk dikkatimizi çeken tek bir seferde zahmetsiz bir şekilde kesme yapabilmeniz oluyor. Titanyum kaplama kesici elmas ile fayans rahatça çizilmekte ve az bir kuvvet ile klaylıkla çizilen kısım kırılmaktadır. Fayans sarfiyatını en az şekilde bitirerek işlerinizi kolaylıkla tamalayabilmektedir. 47 cm çapında fayans kesimine kadar kesme yapılabilmektedir.




Bosch PTC 640 modeli yine aynı özelliklere sahip olmasının yanı sıra 64 cm çaplı fayansları kesiminde rahatlıkla kesim yapılabilmektedir.

Her iki modeli piyasa değerleri farklılık göstermekte olup en uygun fiyatlar ile yine ennalbur yağı market hırdavar e ticaret sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız