Bosch AHS 45-15 LI Akülü Çit Kesme Makinası Ennalbur ‘da!

Bosch akülü el aletleri olarak geliştiriş-lmiş olan çit kesme makinası AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası ile bahçe işlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Kaliteli ve kullanışlı bir bahçe el aleti olan Bosch AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası ile çitleri budamak, şekil vermek artık daha basit olacaktır.
Piyasa da bulunan farklı marka ve modelllere kıyasla daha uzun ömürlü kullanılabilecek bir ürün olan bosch markasının en yeni ürünleri arasında bulunamaktadır.

Hafif ve kompak yapısı ile küçük çalıların bakımı için ideal bir makinedir. Sürekli kesim performansına sahip olan makina Anti-blokaj sistemi bulunmaktadır. Kullanılmadığı zamanda mevcut şarjı kayba uğramadan kullanıma hazır bir bekleme sağlamaktadır. Ayrıca üründe Syneon Chip bulunmaktadır. Syneon chip ile akıllı enerji kullanımı söz konusu olmaktadır. 15 mm bıçak aralığı ve elmas perdahlı bıçağı ile 450 mm derinlikte çit kesme ve budama işlemini yapabilirsiniz. Konforlu ve ideal kullanım için tasarlanmıştır.

Bosch AHS 45-15 Li akülü çit kesme makinası teknik özelliklerinden de bahsedeceğiz. 

Teknik özellikleri arasında Lityum iyon akü kullanıldığına değinebiliriz. 10.8 V 2 ah akü bulunan ürünün şarj süresi 1.5 saat'te gerçekleşmektedir. Bir dolum akü ile 90 metre kare alan budaması yapılabilmektedir. Bıçak uzunluğu 450 mm bıçak aralığı 15 mm aralığındadır. Strok sayısı ise boşta 2400 stroktur. 2 Kg ağırlığı ile rahat çalışma imkanı sunmakta ve yorulmadan işlerinizi yapabilmeniz sağlanmaktadır. Ayrıca 2.5 m/s2 değerinde titreşim emisyon bulunmakta rahatsız etmeyecek değerlerde çalışma sağlamaktadır. Gürültü oranı 67 desiberdir. Ürün ile birlikte 10.8 V 2.0 ah akü gelmektedir. 90 dakikalık şarj aletide ürün ile birlikte gelmektedir.

Ürün hakkında merak ettiğiniz sorularınıza ennalbur yapı market danışma hattımızı arayabilirsiniz. En uygun fiyatları hırdavat, el aletleri, iş güvenliği ekipmanları, tesisat malzemelerini, elektrikli el aletleri ve akülü el aletlerini yine akülü çit kesme makinası iüzerinden sahip olabilir, kapıda ödeme ile güvenli bir alışveriş keyfini yaşayabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız