Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi Ennalbur ’da!

Bir önceki yazımız ile sizlere yaprak üfleme makinelerini tanıdık. Tavsiye edebileceğimiz bosch alb 36 li teknik özellikleri ve genel özelliklerini bu yazımız ile sizlere sunacağız.
Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi kapıda ödeme ile ya da kredi kartına 9 taksit satın alabilirsiniz. Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama ve Üfleme Makinesi ile en uygun fiyatlar ile sahip olacaksınız.

Bosch ALB 36 LI Yaprak Toplama Genel özellikleri ile devam edeceğiz. 


Kolay bir kullanım için denge ağırlık dağılımı iyi yapılmış bir yaprak üfleme makinesi arıyorsanız ALB 36 Li size en uygun makinedir diyebilirz.
36 volt bosch bahçe aletlerine uyumlu olan bir akünün bulunuduğu ürün ile elektrik kablosu ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Bu akü diğer bosch bahçe makineleri ile uyumlu olduğu çin diğer makinelerde de kullanabileceksiniz. Lityum iyon teknolojisi akü kullanımından dolayı kullanılmağı anda güç kaybı yaşanmaması için hafıza kaybı olamamaktadır. 1,5 saat içerisinde tam dolum sağlanmaktadır.Tam dolu akü ile aralıksız 35 dakika kullanılmaktadır.



İki faklı seçenek ile satışa sunulan Bosch ALB 36 Li yaprak üfleme makinesi akülü ya da aküsüz olarak satılmaktadır. Satın alırken akü ihtiyacınız olmaması durumunda (eliniz de var ise) daha uygun fiyata satına alabilirsiniz. İlk defa bir bosch bahçe aleti alıyorsanız mutlaka akülü olarak satın alınız.

Aküsüz olarak piyasa da Bosch yaprak üfleme makinesi ortalama 500 TL - 700 TL civarında satılırken akülü olarak satış fiyatı 960 TL ile 1350 Tl arasında satın alabilirsiniz.

PAYLAŞINIZ

YAZAR:

Önceki Yayınlae
Sonrakı Yayınımız